12 ποδηλάτες από τη Σύρο πήραν μέρος στον επετειακό αγώνα Freeday στην Αθήνα

“Μοναδική εμπειρία”

Ποδηλάτες από τη Σύρο πήραν μέρος στην επετειακή εκδήλωση Freeday στην Αθήνα.

Το freeday είναι ένας ποδηλατικός γύρος ο οποίος πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή. Στον επετειακό αγώνα η διαδρομή ήταν από το Θησείο στις 22:00 το βράδυ, με προορισμό το Κορωπί και στη συνέχεια επιστροφή από την παραλιακής οδό στο θησείο.

Οι Συριανοί που πήραν μέρος από τη Σύρο ήταν οι εξής: Μάκης Ονάσογλου, Στρατής Προβελέγγιος, Γιάννης Κεράνης, Σταύρος Μαραγκός, Γιώργος Βλάχος, Αλέξανδρος Μπόλιας, Παναγιώτης Αποστόλου, Λουίζα Ρούσσου, Μανταλένα Ροσσολάτου, Κώστας Μισκεδάκης, Άγγελος Βακόνδιος, Κώστας Ζόρμπας. Μετά τον αγώνα και τα 70 περίπου χιλιόμετρα και 5 ώρες βραδινή ποδηλασία, οι αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, επέστρεψαν απευθείας στην βάση τους, αφού κατευθύνθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να πάρουν το πλοίο της γραμμής για τη Σύρο.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΣ Γιάννης Κεράνης μίλησε για τον αγώνα freeday: “Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία το να κάνεις ποδήλατο όλη νύχτα στην Αθήνα και τα προάστια με μία παρέα 2000 με 2500 ποδήλατα. Είχαμε συνεννοηθεί με τους διοργανωτές για την συμμετοχή μας, κάναμε αισθητή την παρουσία μας κερνώντας τον κόσμο λουκούμια αλλά και συζητώντας την ανάπτυξη του αθλήματος του ποδηλάτου στο νησί μας. Πιθανά απ' τη γνωριμία μας και προβολή αυτή, να έχουμε και τουριστικά οφέλη για το νησί μας με την επίσκεψη πολλών ποδηλατών από την Αθήνα σε μελλοντική δική μας εκδήλωση.

Ως ποδηλάτες ευχαριστούμε πολύ τον Ο.Π.Α.Σ και την BLUE STAR FERRIES που φρόντισαν για εκπτωτικά εισιτήρια στην μετακίνηση μας και ευελπιστούμε σε επόμενη εξόρμηση να είμαστε ακόμη περισσότεροι”.

Ετικέτες: