Ο Πλάτωνας Τομπάς μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, είναι ο νέος πρόεδρος του Ναξιώτικου Σωματείου

Ένας ορθολογιστής στο “τιμόνι” του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός άλλαξε σελίδα, αφού μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν άλλαξε πρόεδρο και μετά τον Βασίλη Φλεριανό, που οδήγησε με μεγάλη επιτυχία την ομάδα της Νάξου, αφού όχι μόνο την ανέβασε από το τοπικό πρωτάθλημα στη Δ' Εθνική κατηγορία, πέρσι είχε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, καθώς έκανε πρωταθλητισμό και τη σεζόν 2013-2014, θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου της Νάξου, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με πρόεδρο τον Γιώργο Τομπά.

Ο Βασίλης Φλεριανός θα συνεχίσει από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, όπου γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και είναι πολύ σημαντικός για το σύλλογο. Ακόμη, αντιπρόεδροι προτάθηκαν και ανέλαβαν οι: Μιχάλης Αγγελής και Ευάγγελος Κατσαράς, ενώ Γενικός Γραμματέας θα είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΑΣ τα φανάρια και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Ζαφείρης.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.

  1. Πρόεδρος: Τόμπας Πλάτων
  2. Αντιπρόεδρος: Αγγελής Μιχάλης
  3. Αντιπρόεδρος: Κατσαράς Βαγγέλης
  4. Γεν.Γραμματέας: Ζαφείρης Γιάννης
  5. Ταμίας: Ανεβλαβής Στέφανος
  6. Τεχνικός Διευθυντής: Φλεριανός Βασίλης
  7. Γενικοί Αρχηγοί: Καρούσης Δημήτρης, Ντάσιος Μάκης, Κορρές Σπύρος
  8. Ειδικός Γραμματέας: Παπαδάκης Στέλιος
  9. Έφορος Λέσχης: Βουβουσίρας Δημοσθένης
  10. Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων: Αλιμπέρτη Πόπη
  11. Υπεύθυνος Marketing: Παρτσινεβέλου Στυλιανή
  12. Υπεύθυνος Ακαδημιών: Παραβατός Γιάννης, Βρεττός Γιώργος, Νανάς Κωνστ/νος

Εφοροι Στίβου: Κελετζής Γιάννης, Βερυκόκου Ευδοξία, Παπανικολάου Γιώργος, Φρατζέσκος Γιώργος.

Έχει συμφωνήσει ο Βλαστό

Μπορεί η διαδικασία ανάδειξης νέου Δ.Σ. να ολοκληρώθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όμως, κανείς από το Σύλλογος δεν είχε σταματήσει να δουλεύει. Ο τεχνικός που οδήγησε τον Πανναξιακό στη Γ' Εθνική, αλλά και στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων κυπέλλων Κυκλάδων, ο Γιώργος Βλαστός, θα συνεχίσει την ομάδα του Πανναξιακού, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό.

Ο Γιώργος Βλαστός έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές, αφού στόχος τόσο δικός του όσο και της διοίκησης είναι η ομάδα της Νάξου να είναι ανταγωνιστική στη νέα πρόκληση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παν ναξιακός θα κάνει χρήση των ξένων παικτών, αφού βρίσκεται κοντά σε τρεις Αργεντίνους ποδοσφαιριστές. Οι τρεις λατίνοι δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα, είναι νέα ονόματα και είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

 

Ετικέτες: