Στον Α.Ο. Σύρου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Τερόλλης

“Τοίχο”... στην άμυνα

Οι διοικούντες του Α.Ο. Σύρου έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο, αφού οι μεταγραφές όπως φαίνεται δεν έχουν “ταβάνι”.

Το Συριανό σωματείο είναι σίγουρα αυτό που έχει “κλέψει” την παράσταση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει αποκτήσει πολλούς ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου μπορεί να έλεγε ότι οι μεταγραφές “έκλεισαν”, όμως δεν είχε πει όπως φαίνεται την τελευταία του κουβέντα, αφού απέκτησε ακόμη ένα παίκτη που την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα στη Δ' Εθνική. Ο λόγος γίνεται για τον Μιχάλη Τερόλλη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Δ' Εθνική με τη φανέλα του Πανναξιακού. Ο Τερόλλης με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη σεζόν 2012-2013, με τη φανέλα της ομάδας της Νάξου, τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων του Α.Ο. Σύρου και με τους που τους δόθηκε η ευκαιρία “χτύπησαν” αστραπιαία. Ο έμπειρος Έλληνας αμυντικός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανναξιακό, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί την επόμενη ομάδα του. Α.Ο. Σύρου και Τερόλλης βρήκαν την “χρυσή” τομή και έδωσαν τα χέρια. Από την πλευρά του σωματείου υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, αφού γνωρίζουν ότι απέκτησα ακόμη ένα “μεγάλο” ποδοσφαιριστή, που θα τους βοηθήσει κατά πολύ στην προσπάθεια που θα κάνουν, τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και στη “μάχη” που θα δώσουν για τα μπαράζ ανόδου.

Ο Μιχάλης Τερόλλης εκτός από τον Πανναξιακό που αγωνίστηκε από το Δεκέμβριο του 2011 έως και το τέλος της σεζόν του 20013, έπαιξε ακόμη στις: Ναυπακτιακό Αστέρα (από το 2008 έως το 2012). Με την ομάδα του Ναυπακτιακού έπαιξε σε τοπικό, Γ' και Δ' Εθνική. Επίσης, έπαιξε στον Άρη Αιτολικού (Α' τοπικό 2007-2008), και Προμηθέα Γαβρολίμνης (Β' τοπικό 2005-2007).

“Παίκτης ουσίας”

Ο πρόεδρος του Συριανού σωματείου Γιώργος Φώσκολος μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για την μεγάλη αυτή μεταγραφή και για το πως έπεισε τον Τερόλλη να φορέσει τα χρώματα της ομάδας. “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που για ακόμη μία φορά οι συζητήσεις που είχαμε με ποδοσφαιριστή είχε αίσιο τέλος. Μπορεί να είχαμε πει ότι οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί για φέτος, αφού έχουμε αποκτήσει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν θέλαμε να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όταν είδαμε ότι ο Μιχάλης Τερόλλης δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πανναξιακού, κινηθήκαμε αμέσως και χωρίς να το γνωρίζει κανείς ήρθαμε σε συμφωνία. Ο Τερόλλης θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που θα κάνουμε, αφού είναι ένας πολύ καλός αθλητής κι αυτό το έχει αποδείξει στις ομάδες που έχει αγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Διαθέτει τεράστια εμπειρία αφού έχει περάσει από ομάδες της Δ' και Γ' Εθνικής. Όπως έχουμε ξανά πει, θέλουμε η ομάδα αυτή να παίξει στην κατηγορία που της αξίζει. Κάναμε ότι μπορούσαμε σ' αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Πήραμε παίκτες εγνωσμένης αξίας, γιατί θέλαμε να ενισχύσουμε όσο περισσότερο γίνεται το ρόστερ της ομάδας. Πιστεύω ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος με τις έως τώρα κινήσεις μας και να μας στηρίξει όπως μας αξίζει. Ελπίζουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο οι φίλαθλοι να έρθουν κοντά μας και να γεμίσουν το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια, όπως δηλαδή έκαναν τα παλαιότερα χρόνια. Φτιάξαμε μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει πλούσιο θέαμα σε όλους όσους έρχονται στο γήπεδο για να μας δουν από κοντά”.

“Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους”

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ομάδας Πέτρος Ραουζαίος είπε για την μεταγραφή του Τερόλλη: “Ήταν μία κίνηση που έγινε την τελευταία στιγμή. Αποδείξαμε για ακόμη μία φορά πόσο πολύ θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Ο Μιχάλης είναι ένας παίκτης “βράχος” στην άμυνα που θα μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θέλουμε τον τίτλο και την άνοδο, δεν το κρύψαμε ποτέ, από την πρώτη στιγμή θέσαμε αυτόν τον στόχο. Κάναμε την αρχή με τον Μάκη Πούλο και συνεχίσαμε με παίκτες αξίας, όπως είναι όλα τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον γιατί όλοι είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά και καλά παιδιά. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ήρεμα, χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας και στο τέλος, όλη η Σύρος να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία”.

“Ομάδα με στόχους και προοπτικές”

Ο Μιχάλης Τερόλλης μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για την απόφασή του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Α.Ο. Σύρου. “Όλα έγιναν ξαφνικά. Δεν γνώριζα τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου - αν και είχα κι άλλες προτάσεις - μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου. Μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που έγιναν με τον κ. Φώσκολο, ο οποίος μου ανέλυσε όλο το πλάνο της ομάδας, αποφάσισα να συνεχίσω στην ομάδα της Σύρου. Τώρα όσον αφορά για τους στόχους, έμαθα η ομάδα θέλει το πρωτάθλημα και την άνοδο και γι' αυτό θα δουλέψω σκληρά, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου, ώστε να τα καταφέρουμε”.

Ετικέτες: