Από “σαράντα κύματα” πέρασε όλη η διαδικασία ανάδειξης νέου συμβουλίου στην ομάδα της Άνδρου

Νέο Δ.Σ. στον Αστέρα Κορθίου

Ο Αστέρας Κορθίου μετά από αρκετές αναβολές και εντάσεις, εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο. Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως για να αναδειχθεί νέο Δ.Σ., χρειάστηκε η διαδικασία αυτή να περάσει από “σαράντα κύματα”.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από νέα και παλιά άτομα και στο αμέσως χρονικό διάστημα θα καθορισθούν οι αρμοδιότητες των μελών, ορίζοντας και τους στόχους του Συλλόγου για την νέα Αθλητική χρονιά.

Ανακοίνωση Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ AΝΔΡΟΣ

Κατά την επαναλαμβανόμενη Γενική Συνέλευση λόγω μη απαρτίας των προηγουμένων, εκλέχθηκαν τα μέλη και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Τα μέλη του οποίου εξέλεξαν ως Πρόεδρο και για την επόμενη “ποδοσφαιρική θητεία” 2013-2016 την κα. Παρλιάρου Ευαγγελία.

Το μέλος του Συλλόγου για το οποίο παρατάθηκε η διαδικασία των αρχαιρεσιών προκειμένου αυτό να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση (οικονομική, συνεργασιών, αγωνιστικών συμμετοχών) μετά από παρουσία του στον Γενικό Γραμματέα απέσυρε το ενδιαφέρον του για τις αρχαιρεσίες και δεν συμμετείχε σε αυτές.

Τα μέλη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Ν. ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ, είναι:

1) Ευαγγελία Παρλιάρου

2) Σωκράτης Πατσαρός

3) Γαννούλης Λαούδης

4) Ιωάννης Χαζάπης

5) Παναγιώτης Καλογρίδης

6) Γεώργιος Τρανάκος

7) Νικόλαος Γουλιερμής

8) Eλευθέριος Λαούδης

9) Μιχαήλ Κοντορούσης

Στο αμέσως διάστημα θα καθορισθούν οι αρμοδιότητες των μελών του Δ.Σ. ορίζοντας και τους στόχους του Συλλόγου για την νέα Αθλητική χρονιά.