Ο Πάγος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αγωνίζεται στην Τήνο, κόντρα στην τοπική ομάδα

Έτοιμος για τη... νίκη

Έτοιμος για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρησης δείχνει να είναι ο Πάγος. Ο Ηλίας Ξενικάκης μετά την ήττα από τον Α.Ο. Σύρου δούλεψε στα κενά που διαπίστωσε, ώστε η ομάδα του να είναι σε ετοιμότητα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Συριανή ομάδα μετά τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πάγος την περσινή σεζόν είχε τερματίσει στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου, πίσω από τον Παμμηλιακό και τον Αίαντα Σύρου. Φέτος, στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού επιτελείου είναι η ομάδα να έχει μία καλύτερη πορεία, αλλά και να παρουσιάσει μία καλή αγωνιστική εικόνα.

Τώρα, όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, απών από τον αγώνα θα είναι ο Άκης Μπελεγρίνης και ο Πάπιτσης, αφού αμφότεροι δεν κατάφεραν να περάσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

“Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Τήνου, για να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Τήνος έχει μία δύσκολη έδρα, που για να την κερδίσεις πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Από την πλευράς μας έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρησης”, αυτά είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πάγου, Ηλίας Ξενικάκης.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί λεπτό προς λεπτό από την “Κοινή Γνώμη”.

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα