Πάγος και Α.Ο. Σύρου συγκρούονται αύριο το μεσημέρι στις 16:00 στο γήπεδο της Άνω Σύρου για τη δεύτερη αγωνιστική του Α' ομίλου

Κέρδος για το νικητή... η πρώτη θέση

Η ομάδα που θα κερδίσει στο τοπικό ντέρμπι της Σύρου (Πάγος-ΑΟΣ), θα έχει ως κέρδος εκτός από τους βαθμούς της νίκης και την κορυφή του Α' ομίλου. Τα δύο Συριανά σωματεία ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων και με νίκη θέλουν να συνεχίσουν. Το πρωτάθλημα ακόμη είναι στην αρχή και ο ηττημένος δεν θα χαθεί, αφού θα έχει αρκετές ευκαιρίες να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ευχή όλων είναι να γίνει ένα ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι, ώστε να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι φίλαθλοι που θα βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι (16:00) στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Οι οιωνοί είναι θετικοί, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς, τόσο ο Ηλίας Ξενικάκης, όσο και ο Μάκης Πούλος έχουν στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού κανείς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Τα δύο σωματεία βρέθηκαν και πριν από μερικές εβδομάδες στο κύπελλο Κυκλάδων, με τον Α.Ο. Σύρου, να νικά και να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα και των δύο ομάδων, ανήκει στο παρελθόν και όλοι κοιτούν την αυριανή αναμέτρηση.

Ποιος θα κερδίσει; αυτό θα το μάθουμε μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο της Άνω Σύρου, από την Κοινή Γνώμη (www.koinignomi.gr) λεπτό προς λεπτό.

Ετικέτες: