1-0 με τον Κ. Ρούσσο

Live: Ajax Σύρου - Άνω Μερά

  • Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2013 - 16:35
  • /   Eνημέρωση: 12 Οκτ. 2013 - 23:05
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

 

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Α' ομίλου, μεταξύ του Αίαντα Σύρου και της Άνω Μεράς.

 

Οι γηπεδούχοι την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό και θέλουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ενώ, η ομάδα της Μυκόνου “σκόνταψε” απέναντι στην Στενή στην Άνω Μερά, αφού ο αγώνας έληξε 1-1 και τα δύο σωματεία μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Ο Γιώργος Ρούσσος (προπονητής του Αίαντα) ξεκινά το ματς με τους: Συριανός, Μεμάϊ, Τσιριγώτης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Παπαδάκης, Μπαλόπιτας, Μουράϊ, Λούσας, Μπόριτζ, Ρούσσος.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μυκόνου ο Τζιώβας επέλεξε τους: Αγγελίδης, Κουτσούκος, Τοπάλης, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Toska, Ntiaie, Toure, Βλιζνάκης, Πετράϊ.

 

Β' μέρος

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, ο Αίαντας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, αφού επικράτησε με 1-0 της Άνω Μεράς, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 10' ο Κάρολος Ρούσσος.

88' στα χέρια του Συριανού η μπάλα έπειτα την απευθείας φάουλ του Κεκελή.

84' ο Σαγκινέτος θα μπορούσε να είχε κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά το λάθος στο κέντρο για την Άνω Μερά, ο παίκτης του Αίαντας προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Η μπάλα βρήκε τον Αγγελίδη και ο Αίαντας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

75' αναγκαστική αλλαγή για την Συριανή ομάδα, ο Τσιριγώτης βγήκε εκτός αγώνα και πέρασε στο παιχνίδι ο Γ. Ρούσσος.

70' αλλαγή για την φιλοξενούμενη ομάδα, εκτός πέρασε ο Βλιζνάκης και στη θέση του μπήκε ο Ασημομύτης.

66' εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Ntiaie έξω από την μεγάλη περιοχή, με υπερένταση ο Συριανός σε κόρνερ.

65' άουτ πέρασε το σουτ του Toure από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

63' αλλαγή για την τοπική ομάδα εκτός αγώνα πέρασε ο Μουράϊ και στη θέση του πέρασε ο Σαγκινέτος.

57' ο Λούσας δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Άνω Μερά, καθώς αν και πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε σέντρα σουτ η οποία κατέληξε άουτ.

54' αναγκαστική αλλαγή για τον Αίαντα, πέρασε εκτός ο Μπόριτς και στη θέση του πέρασε ο Μανουδάκης.

17:50 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Αίαντας Σύρου – Άνω Μερά, η Συριανή ομάδα είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Α' μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Αίαντα Σύρου να είναι πάντα μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κάρολος Ρούσσος.

38' αλλαγή συστήματος από τον Νίκο Τζιώβα αφού έβγαλε εκτός τον Τοπάλη και πέρασε στην θέση του τον Κεκελή.

35' οι ομάδες έχουν κλείσει καλά τους διαδρόμους τους κι αυτό έχει δυσκολέψει αρκετά τις προσπάθειες των μέσων και επιθετικών, καθώς δεν μπορούν να βρουν τρόπο να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Συμπληρώσαμε 25 λεπτά αγώνα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμός τους, καθώς μετά το γκολ του Αίαντα η Άνω Μερά το έχει ισορροπήσει.

Το παιχνίδι μέχρι στιγμής είχε αρκετά καλό, αφού και οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί κοντά στο γκολ με αξιώσεις.

250 περίπου φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρίσκονται στην εξέδρα του γηπέδου.

17' ο Λούσας στάθηκε άτυχος στην κεφαλιά που πήρε μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα της Άνω Μεράς αν δεν την έβγαζε αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας.

14' μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχασε η Άνω Μερά, ο Toure ξέφυγε από τον Αναγνωστόπουλο, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Συριανού.

10' Γκολ 1-0 για τον Αίαντα Σύρου, έπειτα το σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και ατομική ενέργεια του Κάρολου Ρούσσου.

3' το γκολ της χρονιάς παραλίγο να βάλει ο Κώστας Συριανός, καθώς με βολές που επιχείρησε, η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα και ο Αγγελίδης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

16:50 Ξεκίνησε το παιχνίδι στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, μεταξύ των Αίαντα Σύρου και Άνω Μεράς.