1-2 με Μ. Πρίντεζη

Live: Πάγος - Α.Ο. Σύρου

  • Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2013 - 15:52
  • /   Eνημέρωση: 13 Οκτ. 2013 - 17:54
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

 

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Άνω Σύρου όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το τοπικό ντέρμπι του νησιού, για τη 2η αγωνιστικής του Α' ομίλου, μεταξύ του Πάγου με τον Α.Ο. Σύρου.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορία Κυκλάδων και θα παλέψουν για τη νίκη, που θα τους χαρίσει την... πρώτη θέση.

Ο Ηλίας Ξεκινάκης έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του και ξεκινά το παιχνίδι με τους: Λοΐσιος, Πάπιτσης, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Ν. Ρούσσος, Μπελεγρίνης, Μελισσάκης, Παλαιολόγος, Κ. Ρούσσος, Βάλβης, Γ. Πάπιτσης.

Ο Μάκης Πούλος στην αρχική ενδεκάδα έχει τους: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης, Κόκκαλης, Μητσόπουλος, Τερόλης, EL Kadi, Τζώρτζης, Σταματίου, Πρίντεζης, Περιάλης.

 

Β' μέρος

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Πάγου με τον Α.Ο. Σύρου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι: Περιάλης και Σταματίου, ενώ είχε μειώσει ο Μ. Πρίντεζης.

85' στα χέρια του Καραμαλίγκα η μπάλα από το σουτ του Πάπιτση.

84' φωνές από την πλευρά του Πάγου, η μπάλα σε σουτ της γηπεδούχου ομάδας βρήκε στο χέρι του Τζώρτζη, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

81' γκολ για τον Παγος, ο Μάρκος Πρίντεζης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

80' αλλαγή αναγκαστική για τον Α.Ο. Σύρου εκτός πέρασε ο τραυματίας Ελ Κάντι και στη θέση του πέρασε ο Βελέντζας.

75' αλλαγή για Α.Ο, Σύρου, ο Πρίντεζης πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στη θέση του μπήκε ο Δ. Μαραγκός.

73' 0-2 με το πλασέ του Σταματίου.

71' αλλαγή για τον Πάγο, εκτός ο Μπελεγρίνης, εντός αγώνα πέρασε ο Μ. Πρίντεζης.

67' 0-1 με το πλασέ του Περιάλη.

65' κεφαλιά άουτ του Ξυγκάκη.

62' εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε ο Παλαιολόος του Πάγου και στη θέση του πέρασε ο Μανωλιός.

57' αλλαγή για τον Α.Ο. Σύρου, εκτός ο Βαβουράκης, εντός ο Ξυγκάκης.

55' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου μέρους, ο Ελ Κάντι με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

17:03 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το σκορ να είναι 0-0 και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν σ' αυτό το δεύτερο 45λεπτο θα προσπαθήσουν να λύσουν τις “διαφορές” τους.

 

Α' Μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, το σκορ παραμένει 0-0, καθώς καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Η γενική εικόνα το πρώτου ημιχρόνου είναι αρκετά καλή, αφού και οι δύο παίζουν για τη νίκη και μόνο γι' αυτήν. Ο ρυθμός του αγώνα είναι πάρα πολύ καλός καθώς η μπάλα παίζεται πάνω – κάτω. Το γήπεδο αυτή τη στιγμή έχει περίπου 400 με 450 άτομα.

35΄ο Λοΐσιος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Σταματίου.

Συμπληρώθηκαν 35 λεπτά αγώνα, το σκορ παραμένει 0-0 με τις δύο ομάδες να έχουν καλό ρυθμό και έχουν χάσει καλές ευκαιρίες για γκολ.

25' φωνές από τους φιλοξενούμενους για την υπόδειξη του οφ σάιντ, καθώς ο Περιάλης βγήκε μόνος απέναντι στον Λοΐσιο. Ο παίκτης του Α.Ο. Σύρου θέλησε να σιγουρέψει το γκολ και έδωσε στον ερχόμενο ΕΛ Κάντι, ο Μαραγκός έπειτα την υπόδειξη του Αρμακόλα έδωσε οφ σάιντ.

20' στα χέρια του Λοΐσιου η μπάλα στο σουτ του Περιέλη.

18' με υπερένταση σε κόρνερ έδιωξε ο Καραμαλίγκας στο σουτ του Πάπιτσης από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

15' ο Περιάλης έχασε καλή ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου, καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

14' δεν έπιασε όπως θα ήθελε τη μπάλα ο ΕΛ Κάντι, καθώς το σουτ που επιχείρησε ήταν χαλαρό και ο Λοΐσιος απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

9' άουτ πέρασε το πολύ καλό σουτ του Πρίντεζη.

7' μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο Πάγος με τον Γιώργο Πάπιτση. Ο παίκτης του Πάγου βρέθηκε μετά την αμυντική αδράνεια της άμυνας του Α.Ο. Σύρου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

16:04 Ξεκίνησε το τοπικό ντέρμπι του νησιού μεταξύ του Πάγου και του Α.Ο. Σύρου.

Ετικέτες: