1-2 τελικό με φάουλ του Μουράι στο 94'

Live: Α.Ο. Σύρου - Ajax Σύρου

  • Σάββατο, 18 Ιανουαρίου, 2014 - 16:00
  • /   Eνημέρωση: 18 Ιαν. 2014 - 18:02
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταφέρει στις οθόνες σας λεπτό προς λεπτό το τοπικό ντέρμπι της Σύρου, μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του Αίαντα Σύρου.

Μάκης Πούλος και Γιώργος Ρούσσος έχουν καταστρώσει τα σχέδιά τους για το παιχνίδι και όλοι εύχονται να γίνει ένα καλό ματς, όπου θα ικανοποιήσει τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν στην εξέδρα του γηπέδου.

Νέα πρόσωπα στις ενδεκάδες των ομάδων είναι για τον Α.Ο. Σύρου ο Κυριάκος Μανουδάκης, ενώ για τον Αίαντα ο Κωστής. Ο Βραζιλιάνος Φρέιτας είναι στον πάγκο του Α.Ο. Σύρου.

Ο Μάκης Πούλος ξεκινά με τους: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης, Κόκκαλης, Χαβδούλας, Τερόλης, Περιάλης, Τζώρτζης, Σταματίου Μανουδάκης, Πρίντεζης.

Ο Γιώργος Ρούσσος επέλεξε τους εξής: Συριανός, Μεμάι, Φουάσης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπιτας, Κώτσης, Μουράι, Σαγκινέτος, Ρούσσος Κ., Λούσσας.

 

Β'  μέρος

94' Γκοοοοοοολ για τον Αίαντα Σύρου, ο Μουράι με απευθείας φάουλ νίκησε τον Καραμαλίγκα.

89' αλλαγή για τον Α.Ο. Σύρου, εκτός ο Πρίντεζης, εντός ο Μαραγκός.

81' Τεράστια ευκαιρία να βάλει και πάλι την ομάδα του μπροστά με τον Συμιγδαλά. Από πλεονεκτική θέση ο παίκτης του Αίαντα έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

80' ο Σαγκινέτος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αίαντας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 10 λεπτά θα παίξουν με παίκτη λιγότερο.

71' Γκοοοοοοοοολ, ο Α.Ο. Σύρου με την κεφαλιά του Σταματίου έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Αρχικά ο Περιάλης έκανε σουτ και η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Αίαντα.

63' αλλαγή για τον Αίαντα, εκτός ο Λούσας στην θέση του ο Συμιγδαλάς.

56΄ τεράστια ευκαιρία να φέρει στα ίσα το παιχνίδι, ο Σταματίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ έπειτα την σέντρα του Φρέιτας.

54' διπλή αλλαγή για τον Α.Ο. Σύρου, εκτός από το παιχνίδι πέρασαν οι Τζώρτζης και Βαβουράκης και τη θέση του πήραν οι: Φρέιτας και Ξυγκάκης.

46΄με ευκαιρία ξενίκησε το δεύτερο μέρος ο Κώτσης με σουτ από δεξιά της περιοχής ανάγκασε τον Καραμαλίγκα σε υπερπροσπάθεια.

17:09 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Α' μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα, η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου βρίσκεται μπροστά στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μουράι στο 25'. Ο Α.Ο. Σύρου είναι τόσο κακός που ο Συριανός σ' αυτό το πρώτο διάστημα είναι... θεατής.

37' αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, εκτός λόγω τραυματισμού πέρασε ο Κ. Ρούσσος και τη θέση του πήρε ο Καράβας.

25' Γκοοοοοοοοοολ, ο Μουράι με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καραμαλίγκα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

23' σε δύο λεπτά συμπληρώνοντα τα 25' του πρώτου μέρους, ο ρυθμός του αγώνα είναι αρκετά καλός, όμως δεν έχει γίνει κάποια μεγάλη φάση.

Ένα αρκετά καλό παιχνίδι πραγματοποιείται μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες έχουν πάθος και τα δίνουν όλα για την επίτευξη ενός τέρματος. Ο αγώνας είναι μοιρασμένος με τον Αίαντα να πατά λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

10' άουτ πέρασε το σουτ του Φουάση έξω από την περιοχή.

16:07 ξεκίνησε το ματς