4-0 με σουτ του Μαραγκού

Live: Αίαντας Σύρου - Υδρούσα

  • Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, 2014 - 09:30
  • /   Eνημέρωση: 1 Φεβ. 2014 - 11:09
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Ερμούπολης, όπου η “Κοινή Γνώμη” θα φέρει μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το ματς του Αίαντα Σύρου και της Υδρούσας στις οθόνες σας. Σύμφωνα με τη δυναμικότητα των δύο ομάδων, ο αγώνας είναι μία καλή προπόνηση για τη Συριανή ομάδα, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει με τον Πάγο όλη την... χρονιά.

Ο Γιώργος Ρούσσος ξεκινά την αναμέτρηση με τους: Κουμπαράκη, Λούσσα, Φουάση, Βασάλο, Καραβά, Μπαλόπιτα, Κώτση, Μουράι, Σαγκινέτος, Μπόριτς Μπογδάν, Γκούφας.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Υδρούσας επέλεξε τους: Θωμά, Βόλικας, Λάβδας. Τσαγκαλίδης, Μάναλης, Aliras, Μπάμπης, Λουκίσσας, Turani, Βιδάλης, Αποστόλου.

 

Β' μέρος

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Αίαντα Σύρου να κατακτά εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επικράτησαν με 4-0 της Υδρούσας.

80' Γκοοοοοοολ ο Μαραγκός από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε με σουτ το 4-0.

70' μετά το γκολ του Σαγκινέτου, ο Αίαντας Σύρου έχει ρίξει κάπως το ρυθμό του αφού οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου βλέπουν ότι δεν κινδυνεύουν.

50' Γκοοοοοοοολ για τον Αίαντα Σύρου, ο Σαγκινέτος έχει κέφια και... σκοράρει. Ο μέσος της Συριανής ομάδας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 35 μέτρα νίκησε τον Θωμά για το 3-0.

10:21 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όπου για πολλούς είναι απλά μία τυπική διαδικασία

 

Α' μέρος

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αίαντας προηγείται με 2-0 εύκολα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πατήσει την περιοχή του Κουμπαράκη.

39' ο Βασάλος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-0 καθώς η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

38' ο Τσαγκανίδης πήρε την “μπουκιά” από το στόμα του Κώτση, καθώς ο παίκτης της Υδρούσας έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος του Θωμά.

31' Γκοοοοοοοολ για τον Αίαντα Σύρου, ο Σαγκινέτος με ψαλιδάκι διπλασίασε τα τέρματα της Συριανής ομάδας.

23' πολύ καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Κωτσή, η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι του Θωμά.

18' δυνατό διαγώνιο σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής από τον Γκούφα και ο Θωμάς με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ

15 ' Γκοοοοοοολ για τον Αίαντα Σύρου, ο Λούσσας έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Κωτσή, με τον δεύτερο να μην χάνει την ευκαιρία και να ανοίγει στο σκορ

13' άουτ το σουτ του Μπογδάν από το ύψος της περιοχής

6' ο Σαγκινέτος είχε ένα καλό φάουλ, με τον Θωμά να διώχνει με γροθιές

Ο Μπογδάν όπως φαίνεται επέστρεψε στη Σύρο για λογαριασμό του Αίαντα, καθώς είχε αποχωρήσει μετά το ματς με τον Πάγο, όπου και είχε σκοράρει.

9:20 ξεκίνησε τη αναμέτρηση μεταξύ του Αίαντα και της Υδρούσας