Πάγος και Άνω Μερά έμειναν σε όλα στο μηδέν

Παράταση στην αγωνία

Χαμένοι στην μετάφραση, Πάγος και Άνω Μερά, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασαν την ουσία του ματς και έμειναν στο στείρο 0-0. Οι δύο ομάδες που δεν ήθελαν τίποτα άλλο από τη νίκη, τελικά δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να επαναπαυτούν πάνω στην ισοπαλία, αφού δεν υπήρχε ούτε μία κλασσική ευκαιρία, παρά μόνο κάποιες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες κι αυτές, με σουτ ή φάουλ από μακρινές αποστάσεις.

Τώρα, όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι ομάδες με την απόδοσή τους δεν δικαίωσαν σε καμία περίπτωση του 200 με 250 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν με τόσο κρύο στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου. Ο Πάγος από την πλευρά του πέταξε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει μία μεγάλη νίκη, αφού για περισσότερη από μισή ώρα έπαιξε με παίκτη παραπάνω και στο χρονικό αυτό διάστημα δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα μετά και το αριθμητικό μειονέκτημα κράτησαν χωρίς δυσκολία το μηδέν στην άμυνα και μάλιστα στο διάστημα που έπαιζαν με δέκα παίκτες, έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Τώρα και οι δύο ομάδες έχουν από 14 βαθμούς και η αγωνία συνεχίζεται, αφού από το ματς αυτό δεν ξεκαθάρισε τίποτα, απλά όλα μετατέθηκαν σε άλλα παιχνίδια. Ο Πάγος και η Άνω Μερά έχουν δύσκολα παιχνίδια, αφού και οι δύο έχουν να παίξουν με Μύκονο και Α.Ο. Σύρου.

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

7' στα χέρια του Αραγιάννη η μπάλα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Πετράι.

9' άουτ πέρασε το σουτ του Βάλβη.

15' Ο Πουλάκης απέκρουσε χωρίς πρόβλημα το φάουλ που εκτέλεσε ο Χούρος.

18' Ο Πάπιτσης δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί την κόντρα και να πετύχει κάτι καλό.

34' Ο κεκελής με σουτ έπειτα το κόρνερ που εκτελέστηκε έστειλε τη μπάλα άουτ.

42'. άουτ πέρασε το σουτ του Χούρου.

48' σε κόρνερ έδιωξε ο Πουλάκης την κεφαλιά του Σαμιωτάκη.

53' άουτ πέρασε το σουτ του Πετράι.

55' ο Κεκελής με φάουλ προσπάθησε να απειλήσει, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

56' ο διαιτητής με απευθείας κόκκινη κάρτα αποβάλει τον Δήμα, αφού όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος ο παίκτης της Άνω Μεράς τον έβρισε και το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σ' αυτή τη φάση ίσως ο διαιτητής να βάλει κι άλλες φορές το χέρι στη τσέπη, αφού η συνέχεια μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν ήταν.

77' άουτ πέρασε το σουτ του Βάλβη.

Πάγος: Αραγιάννης, Φωτεινιάς, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ν. Ρούσσος (92' Τρόκα), Πάπιτσης (88' Πρίντεζης), Γ. Ρούσσος, Βάλβης, Χούρος, Ξένος (80' Παράβαλος).

Άνω Μερά: Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κεκελής (76' Ασημωμύτης), Κεραμιδάς, Ασημωμύτης, Τουρέ (46' Κουκάς), Μπουμπούρης, Τσαλμάς (95' Πατσούρας), Εντιαΐε. Πετράι.

 

Ετικέτες: