Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο τουρνουά ακαδημιών στο Multiaction στον Πάγο

Παιδιά με πλούσιο ταλέντο

351 παιδιά και επτά ακαδημίες βρέθηκαν το τριήμερο που μας πέρασε στο Multiaction στον Πάγο για το τρίτο συνεχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο αριθμός των ακαδημιών που πήραν στο πρωτάθλημα να μην ήταν μεγάλος, αλλά όποιος πέρασε αυτές τις μέρες από τις εγκαταστάσεις του Mutliaction θα διαπίστωνε ότι το γήπεδο και η γύρο περιοχή έσφυζε από ζωή, αφού μικροί και μεγάλοι είχαν κατακλύσει τις δύο εξέδρες που βρίσκονται στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι για την ιστορία ο Αίαντας Σύρου κατέκτησε το κύπελλο στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, καθώς στην χρονολογία 2001-02 η Α.Π. Σύρος 2002 επικράτησε στον μεγάλο τελικό με 2-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Τα παιδιά και οι ακαδημίες χρόνο με τον χρόνο δείχνουν ότι εξελίσσονται αφού οι μικροί ποδοσφαιριστές δείχνουν να διαθέτουν όλο και περισσότερο ταλέντο και πως έχουν τις βάσεις για μια καλή συνέχεια.

Όσα παιδιά έπαιξαν όχι μόνο ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο, έκαναν νέους φίλους, αφού στο τουρνουά πήραν μέρος και ακαδημίες εκτός Σύρου όπως Ξάνθος από την Πάτμο και ο Α.Ο. Μυκόνου, αλλά και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Πλέον είναι δεδομένο πως δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα ομάδες από τα νησιά των Κυκλάδων θα στηρίζονται αποκλειστικά στα δικά τους παιδιά και δεν θα χρειάζονται πολλές μεταγραφές για να διεκδικήσουν, πρωτάθλημα ή άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία.

Το μέλλον σ' αυτά τα παιδιά τους ανήκει, αφού αγαπούν αγαπούν το ποδόσφαιρο και το βασικότερο είναι ότι μεγαλώνουν έχοντας γερές βάσεις. Οι ακαδημίες από την πλευρά τους δείχνουν να μην μένουν στάσιμες αφού αποκτούν όλο και μεγαλύτερη τεχνογνωσία κι αυτό είναι προς όφελος όλων.

Τέλος, από οργανωτικής πλευράς όλα κύλησαν ομαλά, ήταν μία καλή διοργάνωση άλλωστε χρόνο με τον χρόνο οι διοργανωτές αποκτούν όλο και περισσότερη εμπειρία, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν.

Η τελετή λήξης ήταν για άλλη μία φορά φαντασμαγορική, όμως την παράσταση την έκλεψαν οι... μικροί μπόμπιρες που... δίδαξαν ποδόσφαιρο.

Ετικέτες: