Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για τη νέα Γενική Συνέλευση

Το ευχαριστώ από το συνδυασμό "Ισχύς εν τη Ενώσει"

Με επιστολή του, ο Συνδυασμός του Ρένου Φρέρη "Ισχύς Εν τη Ενώσει" ευχαριστεί όλες τις ομάδες και όλους όσους συνέβαλαν για τη νίκη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικές ημέρες, για τη ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την μεγάλη ανατροπή, κόντρα σε εξωαθλητικούς παράγοντες που προσπάθησαν με ξεπερασμένες παλαιοκομματικές μεθόδους, να επηρεάσουν την ψήφο των ερασιτεχνικών σωματείων. Κάποιοι "ανταποκρίθηκαν" κάνοντας σίγουρα μεγαλύτερη ζημιά στα "έρμα" πλέον κόμματα, ενώ τα περισσότερα, ύψωσαν αθλητικό παράστημα και κατάφεραν να γυρίσουν σελίδα στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Δίνουμε το χέρι σε όλους και πρώτα σε αυτούς του αντίπαλου συνδυασμού που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του μας συνεχάρη και μας αγκάλιασε. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε, μόνο να ενώσουμε. Τρανή απόδειξη η συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. των περισσοτέρων νησιών μας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσής μας, η οποία θα είναι και ιδιαίτερα σημαντική".

Ευχετήριες επιστολές

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Φρέρη για την εκλογή του, στη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς και σε όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Το ΔΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΑΟ Μυκόνου

O πρόεδρος, η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων του Α.Ο. Μυκόνου θέλουν να συγχαρούν τον κ. Ειρηναίο Φρέρη καθώς και τη νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων για την εκλογή τους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το όραμα που έχουν στο μυαλό τους για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την απερχούσα διοίκηση για το σημαντικό έργο που προσέφερε και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Γιάννη Σιγάλα για την πολυετή προσφορά του.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ

Κύριε Φρέρη θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την εκλογή σας στην Ε.Π.Σ ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς και όλα τα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σας ευχόμαστε καλή υγεία και δημιουργικότητα.

Ανδριακός

"Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, συγχαίρει το νέο πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κυκλάδων , Ειρηναίο (Ρένο) Φρέρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου καθώς και όλα τα μέλη που εξελέγησαν. Ευχόμαστε ολόψυχα στο νέο Δ.Σ. της ενώσεως καλή επιτυχία και ασταμάτητη όρεξη για δουλεία στην πιο δύσκολη ποδοσφαιρική περιφέρεια της χώρας. Συγχαίρουμε επίσης το απερχόμενο Δ.Σ. για την σημαντικότατη προσφορά του στον χώρο και τιμούμε τον επί σειρά ετών πρόεδρο, Γιάννη Σιγάλα."

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανσιφναικού Αθλητικού Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Ειρηναίο Φρέρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Ετικέτες: