Ο Φοίνικας αν και πήρε εύκολα τα πρώτα δυο σετ (25-22, 25-19), στη συνέχεια έδειξε και πάλι το κακό του πρόσωπο χάνοντας τα επόμενα δύο (25-27, 23-25) και χρειάστηκε το τάι μπρέικ (15-12) για να πάρει έστω τη... νίκη με 3-2 σετ

"Αυτοκτόνησε"

Έμεινε εκτός από τις.... “υποδοχές”

Ο Φοίνικας έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για είσοδο στην τετράδα, αφού μετά τα δύο πρώτα εύκολα σετ με τη Λαμία δεν κατάφερε να πάρει καθαρή νίκη, καθώς, στη συνέχεια παρουσίασε το γνωστό κακό του πρόσωπο και ήρθε το παιχνίδι “τούμπα”. Χαρακτηρισκό είναι το γεγονός ότι ενώ προηγούνταν στο τέταρτο σετ με 20-15 στο τέλος, η Λαμία κατάφερε και του το “έκλεψε” μέσα από τα χέρια και ισοφάρισε σε 2-2 σετ (23-25).

Στο τάι μπρέικ οι Συριανοί κράτησαν τα προσχήματα και επικράτησε με 15-12 κι έκαναν το 3-2 και πήραν τη νίκη, όμως του δύο βαθμούς.

Ο χαμένος πόντος με τη Λαμία θα του στοιχίσει τόσο όσο για να μείνει έξω από την τετράδα της τελικής κατάταξης. Ο Φοίνικας δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πλέον ο μοναδικός του στόχος είναι το κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ρέθυμνο.