Η Νάξος το γιόρτασε με την “ψυχή” της, την άνοδο του Πανναξιακού Α.Ο. Ν. στην Α1 Εθνική κατηγορία, στο βόλεϊ γυναικών

“Κάηκε” όλο το νησί

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού είναι η δεύτερη ομάδα των Κυκλάδων, μετά τον Φοίνικα Σύρου, που θα πάρει μέρος στην μεγαλύτερη της τάξης κατηγορία στην Ελλάδα. Οι Ναξιώττισες μετά από ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα που έκαναν, εξασφάλισαν την άνοδό τους στα σαλόνια του Βόλεϊ. Οι Κυκλαδίτισες είχαν 15 νίκες και μόλις 1 ήττα, σε 16 αγώνες. Η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα έγινε στο ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων που γιόρτασαν την ιστορική αυτή στιγμή για την ομάδα του νησιού.

Το “πάρτι” ήταν σχεδιασμένο να ξεκινήσει μετά το τελευταίο παιχνίδι που έπρεπε να δώσει ο Πανναξιακός με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενες έλπιζαν πως οι Ναξιώττισες θα ήταν χαλαρές και θα κατάφεραν να πάρουν τα δύο σετ που ήθελαν, για να παραμείνουν στην κατηγορία. Αυτό βέβαια δεν συνέβη, αφού ο Πανναξιακός, έδειξε για ακόμη μια φορά πως ακόμη και με “σβηστές τις μηχανές” μπορεί να κερδίσει με καθαρό σκορ, οποιοδήποτε παιχνίδι. Ο τεχνικός της ομάδας της Νάξου Γιώργος Δερμάτης στο παιχνίδι με τη Λαμία βρήκε την ευκαιρία να δώσει αρκετά λεπτά συμμετοχής σε αθλήτριες που ναι μεν ήταν στο ρόστερ, αλλά δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Το τελικό 3-1 (25-16, 25-19, 23-25, 25-22) έδωσε ακόμη μια νίκη στον Πανναξιακό και έδωσε το σύνθημα για τρελά πανηγύρια στο κλειστό “Δημήτριος Περιστεράκης”.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Δερμάτης): Χατζηνικολάου, Κακουράτου, Μουτζουρίδου, Φάρκωνα, Σιώρη, Απειρανθίτου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Βασιλάκη, Λαϊου.

Λαμία (Αγγέλης): Ζάχαρη, Μιμίκου, Καρατζίτου, Δίπλαρη, Κούτρα, Παλιογιάννη, Κουτρομανίτη, Δημητρίου.

Ετικέτες: