Προκήρυξη 15ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης

Ο Οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης διοργανώνει το 15ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την διοργάνωση του πρωταθλήματος θα την έχει η τριμελής επιτροπή που ορίστηκε από τον ΟΠΑΣ. Αυτοί είναι:

 

α) Βρούτσης Ιωάννης Πρόεδρος της επιτροπής

β) Παλαιτσάκη Δημήτρη αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Π.Α.Σ για τα Προγράμματα Άθλησης για όλους

γ) Κυριακόπουλο Πέτρο Εκπρόσωπο Εργαζομένων

 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ως χώρος διεξαγωγής καθορίζεται η Β' και η Α΄ αίθουσα του Α.Κ.Δ.Ε Σύρου – Ερμούπολης (όποια είναι διαθέσιμη).

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

* Τα άτομα που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν εργασιακή σχέση με την ομάδα της υπηρεσίας. Η ομάδα θα μπορεί να απαρτίζεται το ανώτερο από 3 υπηρεσίες. Άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα και δεν έχουν εργασιακή σχέση με τα υπάρχοντα σωματεία θα τοποθετηθούν σε ομάδες κατόπιν συνεννοήσεως με την επιτροπή.

 

* Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013 αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται σε σύλλογο επίσημα σε αγώνες πρωταθλήματος. (Εξαίρεση για παίκτη δηλωμένο στο φύλλο αγώνα αλλά που δεν έχει αγωνιστεί ).

* Κάθε ομάδα θα δηλώσει για το πρωτάθλημα το λιγότερο 8 παίκτες, σε κατάσταση με υπογραφή γιατρού και υπευθύνου εκπροσώπου και η οποία θα κατατεθεί έως την Ημέρα Δευτέρα 27/ 05 /2013 στα γραφεία του Α.Κ.Δ.Ε – ΣΥΡΟΥ έως 14.00 το μεσημέρι (Υπεύθυνος κ. Παλαιτσάκης Δημήτρης).

* Σε περίπτωση που η ομάδα κατέβει σε αγώνα με λιγότερο από 6 παίκτες το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεκινήσει (έως 15 λεπτά) από την ώρα έναρξης, διαφορετικά ο εν λόγω αγώνας κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα και παίρνει το βαθμό 0. Ανάλογα με τον αριθμό των παικτών θα είναι και η οικονομική ενίσχυση συμμετοχής, δηλαδή 15 EURO ανά άτομο, ποσό το οποίο θα κατατίθεται μαζί με την ονομαστική κατάσταση.

 

ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΠΟΙΝΕΣΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

* Σε περίπτωση μετά από έλεγχο της επιτροπής διαπιστωθεί ότι δηλωθείς παίκτης είναι εν ενεργεία η ομάδα θα τιμωρείται με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα.

* Οι ομάδες θα φέρουν ομοιόμορφη αθλητική περιβολή με αριθμούς (εκτός του Libero).

* Επιτρέπεται και η συμμετοχή γυναικών στο εν λόγω πρωτάθλημα (μεικτές ομάδες) με τους παραπάνω όρους.

* Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε ένα ή δύο γύρους ανάλογα με τις ομάδες που θα πάρουν μέρος.

* Η νικήτρια ομάδα θα παίρνει δύο βαθμούς και η ηττημένη 1 βαθμό. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύουν οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων στην Ε.Ο.Π.Ε. Οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας θα παίξουν χιαστί(1ος – 3ος και 2ος – 4ος ). Οι νικητές των αγώνων θα παίξουν για 1η και 2η θέση και οι ηττημένοι για 3η και 4η θέση.

* Θα τηρηθούν όλοι οι διεθνείς κανονισμοί της Πετοσφαίρισης.

* Στην κλήρωση θα ισχύσουν οι κλειδάριθμοι διεξαγωγής αγώνων του κανονισμού της Ε.Ο.Π.Ε.

 

* Σε περίπτωση αναβολής αγώνα αυτός θα διεξάγεται το αργότερο σε 6 ημέρες αφού εξετάζεται η περίπτωση από την τριμελή επιτροπή. Το αίτημα αναβολής θα πρέπει να υποβάλλεται 48 ώρες πριν το προγραμματισμένο παιχνίδι.

* Ορισμοί αγώνων θα προκύπτουν από την τριμελή επιτροπή και για τις ημέρες και ώρες που μας έχει δώσει το Α.Κ.Δ.Ε.- Σύρου.

* Οι διαιτητές και η Γραμματεία θα ορίζονται από την 3μελή επιτροπή διεξαγωγής του πρωταθλήματος (το παιχνίδι θα μπορεί να γίνεται και με ένα διαιτητή και ένα άτομο στην Γραμματεία). Διαιτητής που αγωνίζεται σαν παίκτης και σαν προπονητής θα μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. (δεν θα διευθύνει αγώνες της δικής του ομάδας ή άλλης εάν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό θα το κρίνει η επιτροπή). Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διευθύνονται από τους επίσημους διαιτητές της Τ.Ε. Πετοσφαίρισης και από γυμναστές γνώστες του Αθλήματος (μετά από συνεννόηση με την τριμελή επιτροπή).

 

* Σε περίπτωση α) διαπληκτισμού μεταξύ των παικτών, β) βιαιοπραγίας κατά των διαιτητών ή γ) οδηγηθεί ο αγώνας σε διακοπή λόγω βίαιης συμπεριφοράς, oλόκληρη η ομάδα θα αποβάλλεται αυτομάτως από το εν λόγω πρωτάθλημα.

 

* Στην πρώτη νικήτρια ομάδα θα δοθούν κύπελλο, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Στην δεύτερη και τρίτη αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια και στους υπόλοιπους αναμνηστικά διπλώματα.

Για οτιδήποτε άλλο, θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.Ε. και διευκρινήσεις θα δίνει η τριμελής επιτροπή του Πρωταθλήματος.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 15ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:......................................................

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ:.............................................

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:.......................e-mail: ........................

ΧΡΩΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:.................................................

 

 

 

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

EΠΑΓΓΕΛΜΑ

1.

 

 

2.

 

 

3.

 

 

4.

 

 

5.

 

 

6.

 

 

7.

 

 

8.

 

 

9.

 

 

10.

 

 

11.

 

 

12.

 

 

 

 

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27/5/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ”.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 27/5/2013 ΜΑΪΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ Α.Κ.Δ.Ε – ΣΥΡΟΥ .