Έμεινε κι ο Τσέργας

Ο Σωτήρης Τσέργας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Φοίνικα. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα οι δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες με τη συνεργασία που είχαν κι έτσι, μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες, ο Έλληνας πασαδόρος θα συνεχίσει για ακόμη μια χρονιά να φορά τα χρώματα του “Πειρατικού”.

Έτσι, μετά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τσέργα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο η θέση του πασαδόρου, αφού ο Φοίνικας έχει στην τάξη του δύο έμπειρους αθλητές σ' αυτή τη θέση.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Συριανού σωματείου αναφέρει τα εξής:

“Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή αθλητή Σωτήρη Τσέργα. Ο Τσέργας είναι 35 ετών (γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1978), έχει ύψος 1.91, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και μετρά 67 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Φοίνικα, καθώς ανήκει στο ρόστερ του συλλόγου από τη σεζόν 2010-2011 όπου ο Φοίνικας στέφθηκε πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία και επέστρεψε στην Α1. Εκεί, κατέκτησε το Λιγκ Καπ και ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ τη σεζόν 2011-2012, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε φιναλίστ του Κυπέλλου και κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013”.

Ετικέτες: