Ξεκίνησαν χθες οι αγώνες του 2ου Masters του Παννελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley

Θέαμα υψηλού επιπέδου

Η προκριματική φάση των ανδρών άνοιξε την αυλαία του 2ου Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο. Οι αγώνες της φάσης αυτής διεξάγονται στην παραλία του Γαλησσά και συγκεκριμένα στο cafe “Blaze”.

Οι χθεσινή αγώνες ήταν για να κλείσει το κυρίως ταμπλό των ανδρών, αφού από τις ομάδες που πήραν μέρος μόνο οι έξι να μπουν στην τελική φάση. Οι θεατές που βρέθηκαν στη παραλία του Γαλησσά, απόλαυσα πλούσιο θέαμα από αθλητές υψηλού επιπέδου, αφού οι περισσότεροι είναι βολεϊμπολίστες σάλας. Όσοι πήραν μέρος στους αγώνες χρειάστηκε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού για να μπουν στο κυρίως ταμπλό έπρεπε να σημειώσουν τρεις νίκες. Να πούμε σ' αυτό το σημείο πως οι αγώνες ήταν νοκ άουτ, επομένως, θα έπρεπε να περάσουν οι δυάδες τρεις γύρους.

Σήμερα, στον Γαλησσά τη “σκυτάλη” την παίρνουν οι γυναίκες, αφού θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της προκριματικής φάσης, ώστε κι εδώ να συμπληρωθεί το κυρίως ταμπλό.

Τέλος, το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρξουν αγώνες στην πλατεία Μιαούλη. Οι δύο τελικοί αυτού του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το βράδυ, στις 20:00 θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών και μία ώρα αργότερα θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες των ανδρών που θα έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι το τέλος.

“Η Σύρος έχει ανταποκριθεί με αρτιότητα σ' αυτά τα οποία έχει αναλάβει”

Ο Ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάσης Ρέρρας μίλησε για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του 2ου Master του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξήχθησαν χθες στην παραλία του Γαλησσά.

“Οι αγώνες ξεκίνησαν κανονικά την Πέμπτη όπως ήταν προγραμματισμένο από την γενική σύσκεψη που υπήρξε. Τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης των ανδρών πραγματοποιήθηκαν στον Γαλησσά, σε δύο μπορώ να πω, πάρα πολύ καλά γήπεδα. Ο αγωνιστικός χώρος και το δηλώνουν όλοι οι αθλητές είναι υπέροχος και υψηλών προδιαγραφών. Η Σύρος έχει ανταποκριθεί με αρτιότητα σ' αυτά τα οποία έχει αναλάβει. Οι αγώνες συνεχίζονται κανονικά, ώστε να βγουν τα ζευγάρια και να στελεχώσουν τα κυρίως ταμπλό. Το ταμπλό για τους άνδρες ολοκληρώθηκε χθες, ενώ για τις γυναίκες οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή (σήμερα). Τα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Μιαούλη που βρίσκεται της Ερμούπολης”.

Για τα παιχνίδια της τελικής φάσης ο Ταμίας της ΕΟΠΕ είπε: “Το κεντρικό ταμπλό των ανδρών ξεκινά την Παρασκευή (σήμερα) στην Πλατεία Μιαούλη, όπου οι τέσσερις ομάδες που υπήρχαν στο κεντρικό ταμπλό συμπληρώθηκαν, απ' αυτές που προκρίθηκαν από την πρώτη φάση των αγώνων. Το Σάββατο θα ξεκινήσει και το κυρίως ταμπλό των γυναικών. Όλα πηγαίνουν μια χαρά, όλα είναι έτοιμα, η Σύρος, ο Δήμος, ο ΟΠΑΣ, η Περιφέρεια, όλοι οι συνδιοργανωτές, η τοπική Επιτροπή, λειτουργούν κατά τρόπο άψογο, για την άρτια αυτή διοργάνωση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σαν Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, από τους συνδιοργανωτές εδώ στη Σύρο”.

Ετικέτες: