Μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν οι παλαιοί κάτοχοι των διαρκείας

Εξαντλούνται τα διαρκείας του Φοίνικα

Με πολύ καλό ρυθμό πραγματοποιούνται οι προεγγραφές για τις ανανεώσεις των διαρκείας στην ομάδα του Φοίνικα, καθώς περισσότεροι από τους μισούς κατόχους έχουν προβεί στην ανανέωση της θέσης τους, για την αγωνιστική σεζόν 2013-20114. Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας πιστεύει ότι όσοι είχαν την περσινή χρονιά διαρκείας θα ανανεώσουν, αλλά θα υπάρξουν και νέα μέλη. Ο κόσμος πιστεύει η διοίκηση του Φοίνικα, ότι έχει εκτιμήσεις τις προσπάθειες που έγιναν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, οι αθλητές που θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του σωματείου, θα το βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο. Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως οι παλιοί κάτοχοι έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τις θέσεις τους έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου. Οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Volleyleague, αλλά και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει το “Πειρατικό”, καθώς όπως είναι γνωστό, το Συριανό σωματείο θα πάρει μέρος και στο Challenge Cup.

Τώρα όσοι φίλαθλοι θελήσουν να αποκτήσουν για πρώτη φορά κάρτα διαρκείας της Συριανής ομάδας, αυτό θα μπορούν να το κάνουν από την Πέμπτη 1 Αυγούστου, που θα ξεκινήσει η διάθεση για τους νέους ενδιαφερόμενους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 150 ευρώ για την κάτω κερκίδα και 50 ευρώ για την υπερυψωμένη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για προεγγραφές και πληροφορίες στον τιμ-μάνατζερ της ομάδας και ταμία του ΔΣ κ. Μανώλη Βαμβακούση στα τηλέφωνα 6932402635 και 6937770084.

Ετικέτες: