Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία του Φοίνικα στην Α' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”

Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του “Πειρατικού”

Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στην Α' αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”, ο Φοίνικας Σύρου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της προετοιμασίας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014. Η επίσημη... πρώτη του “Πειρατικού” θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας που θα θελήσουν να δουν από κοντά τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους αστέρες που ήρθαν στην ομάδα του Φοίνικα. Ο Δημήτρης Ανδρέοπουλος και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά ώστε η χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες. Ήδη, η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν οι ημερομηνίες για να κλειστούν φιλικά παιχνίδια που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να βρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Όλη η προετοιμασία σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο και στο Αθλητικό Κέντρο.

Τέλος, όλοι οι παίκτες του Φοίνικα θα δώσουν το παρών στην επίσημη έναρξη της ομάδας και έτσι ο κ. Ανδρεόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει από την αρχή με όλους τους αθλητές του.