Προσφορά κάρτες διαρκείας του Φοίνικα από την "Κοινή Γνώμη"

Η “Κοινή Γνώμη” σε συνεργασία με τη διοίκηση του Φοίνικα Σύρου, κάνει μία σούπερ προσφορά στους αναγνώστες της.

Συγκεκριμένα, θα κληρωθούν τέσσερις κάρτες διαρκείας, που αντιστοιχούν η μία κάρτα για την κάτω εξέδρα και τα υπόλοιπα τρία στην πάνω.

Τώρα, όσου θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα διαρκείας, σε καθημερινή βάση θα βγαίνει ένα αριθμημένο κουπόνι από τη Δευτέρα 7 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Τα πέντε κουπόνια θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να τα τοποθετήσει μέσα σε ένα φάκελο με τον το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό τηλεφώνου, για να μπορεί να ειδοποιηθεί σε περίπτωση που κερδίσει ένα από τα τέσσερα διαρκείας.

Κάθε αναγνώστης που θα έχει συγκεντρώσει και τα πέντε κουπόνια θα μπορεί να τα παραδώσει μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο γραφείο της «ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ Α.Ε.» στην Ερμούπολη, στη διεύθυνση Βοκοτοπούλου 2Β.

Η κλήρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Φοίνικα

Από εκεί και πέρα τα διαρκείας της ομάδας είναι προς διάθεση για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει, αφού όπως είναι γνωστό η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη, καθώς πλέον ο Φοίνικας περνά σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης. Το μοντέλο αυτό είναι της μετά Δημήτρη Παλιόπορτα εποχή. Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική αφού δεν υπάρχει πλέον ο μεγάλος χορηγός ο οποίος θα βάλει το χέρι στη τσέπη για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας. Η ομάδα θα πρέπει να γίνει αυτοσυντηρούμενη και για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι κάτοικοι και φίλαθλοι του Φοίνικα να σταθούν δίπλα στο μοναδικό σωματείο του νησιού που διαφημίζει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Από που μπορώ να προμηθευτώ την κάρτα μου;

Η διάθεση των καρτών θα πραγματοποιείται από γραφείο της Ομάδας στο κέντρο της πόλης (Δίπλα στο ζαχαροπλαστείο ΑΠΕΡΓΗ) κατά τις ώρες 12:00 – 14:00 και 19:00-21:00 εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Φοίνικα με το χαρακτηριστικό πλήκτρο, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Σοφία Μιχάλοβιτς στο τηλέφωνο: 6944588480Ε

Είμαι παλιός κάτοχος, τι κάνω;

Από την Δευτέρα 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως και την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Θέλω να αποκτήσω κάρτα διαρκείας και δεν είχα στο παρελθόν

Από την Δευτέρα 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 όσες θέσεις δεν άνηκαν σε περσινούς κατόχους θα είναι ελεύθερες, θα διατίθενται στους φιλάθλους που ενδιαφέρονται. Από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 όλες οι κενές θέσεις θα είναι ελεύθερες προς διάθεση.

Κατηγορίες και τιμές

Είδος τιμές

CARD STANDARD 120,00EURO

CARD ON DEMAND (συγκεκριμένες θέσεις) 100,00 EURO

θα διατεθούν και Κάρτες των 80,00 EURO χωρίς αριθμημένες θέσεις.

Ετικέτες: