Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου (3rd International South Aegean Volleyball Tournament

Τα αποκαλυπτήρια του... νέου Φοίνικα

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου (3rd International South Aegean Volleyball Tournament) πλησιάζει στο τέλος της και η Σύρος κινείται πλέον στους ρυθμούς αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης. Οι προετοιμασίες σε όλα τα επίπεδα είναι πυρετώδεις, καθώς οι διοργανωτές (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Α.Ο. Φοίνικας Σύρου) θέλουν να παρουσιάσουν μία άρτια διοργάνωση, που θα αποτελέσει γιορτή και θα διαφημίσει την ομάδα, τη Σύρο και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα στο εξωτερικό. Το "Πειρατικό" στο τουρνουά αυτό θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του, αφού θα είναι οι πρώτοι φιλικοί αγώνες που θα δώσει και ένα μεγάλο τεστ για τις δυνατότητες που θα έχει αυτή η ομάδα. Οι Συριανοί μετά την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του κ. Νίκολιτς, έχουν δημιουργήσει σύμφωνα με τις απόψεις ειδικών, μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να πετάξει... ψηλά. Οι στόχοι για φέτος από πλευράς διοίκησης και τεχνικού επιτελείου δεν έχουν τεθεί, αφού οι Συριανοί θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να πάνε παιχνίδι με παιχνίδι, παρόλα αυτά όμως είναι γνωστό ότι και φέτος η ομάδα θα διεκδικήσει την είσοδό της στην τετράδα, αλλά και μία καλύτερη θέση από την περσινή.

Είναι σίγουρο ο Φοίνικας δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος, αφού έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες, όμως είναι μία καλή ευκαιρία για δυνατά παιχνίδια, με ανταγωνιστικές ομάδες οι οποίες φέτος θα αγωνιστούν σε Champions League και Cev Cup.

Η αρχή για την ομάδα του νησιού θα γίνει την Παρασκευή στις 20:30 το απόγευμα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ την αυλαία των αγώνων θα ανοίξει το ματς μεταξύ της Marek Dupnitsa και τηα Baia Mare στις 18:30.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Β' κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης και οι φίλαθλοι της ομάδας της Σύρου είναι δεδομένο ότι θα δώσουν βροντερό παρών.

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

18:30 ΜΑREK DUPNITSA(Βουλγαρίας)-BAIA MARE(Ρουμανίας)

20:30 Φοίνικας Σύρου- ΠΑΟΚ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

18:30 ΠΑΟΚ - ΜΑREK DUPNITSA(Βουλγαρίας)

20:30 Φοίνικας Σύρου - BAIA MARE(Ρουμανίας)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

17:00 Φοίνικας Σύρου - ΜΑREK DUPNITSA(Βουλγαρίας)

19:30 ΠΑΟΚ - BAIA MARE(Ρουμανίας)

21:30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Ετικέτες: