Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο "Γεύμα Αγάπης"

"Δεν προσβάλλουμε...βοηθάμε"

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο γεύμα αγάπης και ανθρωπιάς, που διοργάνωσαν από κοινού το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων και ο καταναλωτικός συνεταιρισμός του Νεωρίου. 

Στόχος της αξιόλογης αυτής πρωτοβουλίας, που αναμένεται να συνεχιστεί με τη συμπαράσταση των τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες ενισχύουν την προσπάθεια, συνεισφέροντας τα μέγιστα στη συλλογή τροφίμων, είναι η ουσιαστική προσφορά βοήθειας προς όλους τους συνανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης. 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων, Γιάννης Χαρίτος εξέφρασε στην “Κοινή Γνώμη”, την ικανοποίησή του για τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, γεγονός που αποδεικνύει τις αυξημένες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. 

“Από τις 12 το μεσημέρι έχουμε μοιράσει 110 μερίδες φαγητού. Σε αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να ντρέπεται κανείς. Δεν προσβάλλουμε κανέναν, αντίθετα επιθυμούμε να βοηθήσουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 


Σχόλια

Xanthakis Antwnios Δευ, 15 Απρ. 2013 - 8:36

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ