Το τελευταίο ταξίδι του Highspeed 5 για το 2014

  • Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, 2014 - 14:09
  • /   Eνημέρωση: 15 Οκτ. 2014 - 16:02
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Την τελευταία αναχώρηση του Highspeed 5 από το λιμάνι της Μυκόνου, πριν αποσυρθεί για την ετήσια ακινησία του κατέγραψε το nautilia.gr, γνωρίζοντας το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει η ομάδα του πιο γρήγορου πλοίου της Hellenic Seaways.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό καταμαράν, μήκους 85 μέτρων και πλάτους 21,20 μέτρων, που μεταφέρει ως 809 επιβάτες και 154 οχήματα σε κάθε ταξίδι του, ναυπηγήθηκε το 2005 και πλέει με 40 κόμβους την ώρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Highspeed 5, αποσύρθηκε για την ετήσια ακινησία του, έχοντας ολοκληρώσει το δρομολόγιο της 6ης Οκτωβρίου, από Ηράκλειο πρός Θήρα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά.

Στο τελευταίο ταξίδι τους, ο πλοίαρχος cpt Κωνσταντίνος Δρίβας, οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του πλοίου εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους κατοίκους της Μυκόνου.

Στιγμές από το δρομολόγιο του Highspeed 5 και η τελευταία του αναχώρηση από τη Μύκονο στα βίντεο και τις φωτογραφίες του nautilia.gr

Εμείς απο την πλευρά μας, ελπίζουμε να το δούμε να προσεγγίζει ξανά το λιμάνι της Ερμούπολης, το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώνοντας την έδρα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Ηράκλειο, έδρα της περιφέρειας Κρήτης!

Ετικέτες: