Διπλή ροταριανή αγκαλιά σε Τρίτη Ηλικία και Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Τον Οίκο Ευγηρίας Άγιος Παντελεήμων επισκέφτηκε πριν δύο ημέρες ο Ροταριανός Όμιλος Ερμουπόλεως στο πλαίσιο του Προγράμματος Τρίτη Ηλικία,και προσέφερε όλους τους τροφίμους είδη πρώτης ανάγκης και ένα κιβώτιο με φάρμακα που είχε συγκεντρώσει όπως πάντα, το μέλος Θέμης Μακριδάκης, φαρμακοποιός. 

Η ομάδα αποτελείτο από: Τον Πρόεδρο Π.Τζαναβάρη και την σύζυγο του Μαρία, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Καλοφωλιά που επιμελήθηκε και τα προσωπικά είδη που διαθέσαμε, τον Γραμματέα Νίκο Ζαννή τον Κοσμήτορα Μανώλη Παύλου και το μέλος Θέμη Μακριδάκη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν πως, "Κατά την άφιξη μας μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κος Γρυπάρης που μας ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλουμε να βοηθήσουμε στο δύσκολο και σημαντικό έργο τους, και στην συνέχεια όλοι μαζί επισκεφτήκαμε τους τροφίμους όπου τους κρατήσαμε λίγη συντροφιά και τους επιδώσαμε τα προσωπικά είδη και φύγαμε με την υπόσχεση να επανέλθουμε".

Επιπρόσθετα, ο Ροταριανός Όμιλος Ερμουπόλεως στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το Βαρδάακειο και Πρώιο Νοσοκομείο Σύρου δώρισε ένα ψυγείο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την συντήρηση των εμβολίων. Η παράδοση έγινε στις 24 Οκτωβρίου από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Τζαναβάρη και τον ροταριανό Διονύση Ρούσσο. Η παραλαβή έγινε από τους Επισκέπτες υγείας του νοσοκομείου κο Αντώνη Ταξίδη και την κα Δρακοτού Σοφία. Παράλληλα κατά την συνάντηση συζητήθηκαν μελλοντικές κοινές δράσεις που θα αφορούν τον εμβολιασμό παιδιών στις Κυκλάδες και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα μικρά νησιά.