Αλλαγή ηγεσίας παρουσία του νέου Διοικητή της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Γρηγόρη Γρηγορόπουλου

Πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως με τιμητικές διακρίσεις

Τη σκυτάλη στο νέο πρόεδρο Ματθαίο Τόμελιτς παρέδωσε ο απελθών πρόεδρος, Παναγιώτης Τζαναβάρης
  • Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2015 - 13:26
  • /   Eνημέρωση: 13 Ιουλ. 2015 - 7:28

Την πανηγυρική συνεστίασή του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Ροταριανός Όμιλος Ερμουπόλεως παρουσία εκλεκτών μελών και φίλων στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Ερμής”, όπου και έλαβε χώρα και η αλλαγή ηγεσίας, με νέο πρόεδρο τον Ματθαίο Τόμελιτς.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο απελθών πρόεδρος, Παναγιώτης Τζαναβάρης, ο οποίος προέβη σε έναν μικρό απολογισμό για την ροταριανή χρονιά που συμπληρώθηκε, ενώ στη συνέχεια, προχώρησε στην ανακήρυξη του μεγάλου ευεργέτη του Ομίλου και της Συριανής Μητέρας, Δρ. Στέφανου Χαναδά σε Paul Harris Fellow, ανώτατη διάκριση από την πλευρά του Rotary για μη ροταριανά μέλη. Μητέρες που ωφελήθηκαν από το Πρόγραμμα "Νάσος Χανδακάς" επεφύλαξαν μία έκπληξη στον σπουδαίο ιατρό, στον οποίο προσέφεραν, ένα κάδρο με φωτογραφικό υλικό από τα παιδιά τους, πολύτιμα "δώρα" στη ζωή τους, με τη στήριξη του κ. Χανδακά.

Επιπλέον, ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η τιμητική διάκριση του μέλους, Νίκου Νικολιά αλλά και η εισδοχή νέου μέλους στη ροταριανή αγκαλιά και συγκεκριμένα του συμπολίτη μας, Χρήστου Καψωμενάκη. Τέλος, ακολούθησε δείπνο αλλά και ο χαιρετισμός του νέου Διοικητή της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Γρηγόρη Γρηγορόπουλου.

Αναλυτική αναφορά στην έντυπη έκδοση.