Κοπή πίτας του ιστορικού Σωματείου στο μέγαρο Πετρίτζη

Λέσχη Ελλάς: Μία γενναία φωνή στην πρόοδο της Σύρου

Με την ευχή να αποτελέσει η Λέσχη Ελλάς μία γενναία φωνή στην πρόοδο του τόπου αλλά και να μεταδώσει στους νεότερους τα ιδεώδη που πρεσβεύει από τη γέννησή του το ιστορικό Σωματείο, ο πρόεδρος, κ. Δημήτρης Παπαγούνας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το βράδυ του Σαββάτου, εκλεκτά μέλη του Σωματείου καθώς επίσης και η πρόεδρος του αδελφού Σωματείου του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, κ. Χριστίνα Δενδρινού Λιγοψυχάκη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού, κ. Θάνος Φώσκολος και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως, κ. Παναγιώτης Τζαναβάρης, έδωσαν το “παρών” σε μία ζεστή γιορτή στο μέγαρο Πετρίτζη, τιμώντας την πορεία του ιστορικού Σωματείου, το οποίο πέρυσι συμπλήρωσε τα 180 χρόνια ζωής.

Πριν το επίσημο καλωσόρισμα του νέου έτους με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο κ. Παπαγούνας ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους και δη προς τη νέα γενιά, ώστε να αγκαλιάσουν τη Λέσχη Ελλάς προκειμένου να διαγράψει μία πορεία αντάξια της ιστορίας της.

Αμέσως μετά τον πρόεδρο της Λέσχης Ελλάς, χαιρέτισαν η κ. Λιγοψυχάκη καθώς και ο κ. Φώσκολος ενώ ακολούθησε κέρασμα και λιτή γιορτή.