Η Ποσειδωνία τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων, έξωθεν του Ιερού Ναού του Αγίου Πέτρου, οι τοπικοί φορείς της Ποσειδωνίας τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την επίσημη Δοξολογία τέλεσε ο π. Πέτρος Πρίντεζης, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας Δημήτρης Νταλαχάνης και κατόπιν πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Ποσειδωνίας Αλέξη Αθανασίου εκ μέρους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τον κ. Νταλαχάνη, τον Διοικητή της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Σύρου, από το ΚΑΠΗ (παράρτημα Ποσειδωνίας), από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας "Ο Ποσειδών", τον Λαογραφικό-Χορευτικό Όμιλο "Η Σοφία της Παράδοσης" και από αντιπροσωπεία μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βακίνδιος Φραγκίσκος και Ρούσσος Μάρκος. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αξιοσημείωτη η παρουσία 8 παιδιών με παραδοσιακές ενδυμασίες από τον Λαογραφικό Χορευτικο Όμιλο.