Πολύωρη σύσκεψη για το Νεώριο στην Περιφέρεια παρουσία Ν. Ταβουλάρη

Στη Σύρο μετέβη ο πρόεδρος του Ομίλου των ναυπηγείων Ελευσίνας και Νεωρίου, Νίκος Ταβουλάρης, ο οποίος από τις 12 το μεσημέρι βρίσκεται στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιείται με εκπροσώπους εργαζομένων για τα σοβαρά ζητήματα που τους έχουν οδηγήσει στην απεργιακή κινητοποίηση.

Η πολύωρη σύσκεψη ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη και αναμένεται να συνεχιστεί στις 9 το βράδυ, αφού μέχρι στιγμής φαίνεται δύσκολη η εξεύρεση λύσης σε όσα θέματα έχουν τεθεί επί τάπητος από τις δύο πλευρές. Στην προγραμματισμένη συνάντηση συμμετέχουν πέραν του κ. Λεονταρίτη, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, ο πρόεδρος του Εργοστασιακού Σωματείου, Βαγγέλης Μάνθος καθώς και μέλη του ΔΣ, αλλά και η νομική εκπρόσωπός τους, Μαρία Καζαντζάκη, ενώ από την πλευρά της διοίκησης και οι κκ. Κ. Κοκκάλας και Γ. Στεφάνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα έδωσαν το “παρών” ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Επίσκοπος των Καθολικών, Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου.