Δράσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ευαισθητοποιημένα παιδιά σήμερα, συνειδητοποιημένοι πολίτες αύριο

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί την προσωπική πρόσκληση-πρόκληση για τον καθένας μας να σκεφτεί και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα απέδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη του, αλλά και το σεβασμό του στον φυσικό πλούτο που μας χαρίστηκε απλόχερα.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου και παιδιά της περιοχής έδωσαν και φέτος ραντεβού στην παραλία της Αζολίμνου για να λάβουν όλοι μαζί μέρος στις δράσεις του συλλόγου. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό της παραλίας, συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα φυκιών, τα οποία ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα, Γιάννης Μαραγκός φόρτωσε σε ειδικό φορτηγάκι του Δήμου. Αμέσως μετά, τα παιδιά ζωγράφισαν με θέμα το περιβάλλον, έγραψαν τις ευχές τους για το “Δέντρο των παιδιών” και έφτιαξαν δημιουργικές κατασκευές.

Στόχος του Συλλόγου είναι να κρατήσει άσβεστη στις καρδιές των μικρών παιδιών την οικολογική φλόγα, ώστε να γίνουν αύριο συνειδητοποιημένοι πολίτες.