Εορταστική εκδήλωση παραμονή Χριστουγέννων και κλήρωση δώρων

Το ΕΛΤΑ Σύρου λαμβάνει και αποστέλλει γράμματα στον Άγιο Βασίλη

  • Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, 2015 - 17:03

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιούν τη δράση «γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη».

Από τις αρχές του μήνα, το γραμματοκιβώτιο του Άγιου Βασίλη είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη του Κεντρικού Καταστήματός μας και περιμένει τα γράμματα μικρών και μεγάλων.

Τα γράμματα με παραλήπτη τον Αϊ Βασίλη, ξεχωρίζονται με ιδιαίτερη φροντίδα από τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και διαβιβάζονται στις Δημόσιες Σχέσεις καθημερινά. Τα τελευταία χρόνια φτάνουν τις εκατό χιλιάδες περίπου. Δεν τα μετράμε ακριβώς, αλλά τα υπολογίζουμε απολογιστικά, από τον αριθμό των απαντητικών επιστολών που στέλνουμε. Και αυτές οι απαντήσεις μπορούν να σταλούν μόνο στις περιπτώσεις που αναγράφεται το όνομα και  η διεύθυνση του αποστολέα.

Για εμάς τους Ταχυδρομικούς, αυτή η διαδικασία είναι μια ακόμη έκφραση του κοινωνικού ρόλου του Ταχυδρομείου. Ο ρόλος και η λειτουργία των ΕΛΤΑ εδώ και 187 χρόνια, το δέσιμο και οι στενές σχέσεις που έχει οικοδομήσει το Ταχυδρομείο με την ελληνική κοινωνία, εκφράζεται απόλυτα σε αυτή τη δράση. Δεν κινούμαστε με στόχο την αύξηση εσόδων (τα γράμματα στον Αϊ Βασίλη δεν απαιτούν γραμματόσημο) δεν είναι διαφημιστική κίνηση και διαδικασία, δεν είναι προωθητική ενέργεια, δεν είναι δηλαδή επιχειρηματική κίνηση, αλλά καθαρά ανταπόκριση σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν» να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2015) το Ταχυδρομείο του νησιού μας, με συνδιοργανωτή το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 20,30, προσφέροντας μαζί με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες γλυκίσματα και ευχές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους. Περίπου στις 19,00 θα γίνει μικρή εκδήλωση στο χώρο του Ταχυδρομείου. Η εκδήλωση αυτή θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και κλήρωση στην οποία θα συμμετέχουν όσα παιδιά, τη συγκεκριμένη ημέρα (από το πρωί) ρίξουν στο γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη τα γράμματά τους. Οι 25 τυχεροί θα πάρουν, από τα χέρια του Αη Βασίλη, δώρο, puzzle και τετράδια με την αγαπημένη τους ομάδα.

Φέτος ο Άη Βασίλης, θα ανακηρύξει τον SUPER τυχερό, με δώρο …….. ένα ποδήλατο.

 

Ετικέτες: