Αποκριάτικος χορός και διαγωνισμός κρασιού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρης "Η Πανάχραντος"

  • Τετάρτη, 2 Μαρτίου, 2016 - 14:01

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρης «Η Πανάχραντος», προσκαλεί μέλη και φίλους στον αποκριάτικο χορό και διαγωνισμό κρασιού, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου Vari Beach Hotel, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στις 13:00 το μεσημέρι, με πλούσιο μενού και άφθονο κρασί, από τον Σύλλογο.

Για τις προσκλήσεις, μπορεί να απευθυνθεί κανείς στην ταβέρνα «Το Γιωσηφάκι», ή στο εστιατόριο του Vari Beach Hotel. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ ανά ενήλικα, 10 ευρώ για παιδιά λυκείου και δωρεάν για παιδιά μικρότερης ηλικίας. Οι προσκλήσεις θα πληρώνονται κατά την παραλαβή, η οποία θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μία ημέρα πριν το χορό, ενώ η επίδειξη της πρόσκλησης είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χροό.

Παράλληλα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρης «Η Πανάχραντος», προσκαλεί και στον διαγωνισμό κρασιού, όπου θα μπορέσουν να θέσουν συμμετοχή, παραγωγοί ντόπιων λευκών ξηρών ή ροζέ ξηρών κρασιών. Προσοχή: Δεν διαγωνίζονται κόκκινα, ή γλυκά κρασιά.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό κρασιού, θα πρέπει να προσκομίσουν το κρασί στο Vari Beach Hotel και στον Γιώργο Κουκουβέ, έως την Πέμπτη 3 Μαρτίου, εντός νάιλον σακούλας, με εμφανή την αναγραφή του ονόματος του παραγωγου-κατόχου. Προσοχή: Τα ανώνυμα κρασιά θα αποσύρονται. Οι ενδιαφερόμενοι για τον διαγωνισμό κρασιού, θα πρέπει απαραιτήτως, να δώσουν το «παρών» στο χορό.

Για τους νικητές θα υπάρχουν βραβεία.

Τέλος, κατά την διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.