Εργασίες αντικατάστασης δικτύου στην περιοχή των Λαζαρέττων προς ανακούφιση και των κατοίκων από τις έντονες κι ενοχλητικές μυρωδιές

Απαλλάσσονται από τη δυσοσμία

Μία μικρή πλην όμως σημαντική παρέμβαση της ΔΕΥΑΣ τείνει προς την ολοκλήρωσή της στην περιοχή των Λαζαρέττων, η οποία συνδέεται με τον βιολογικό και αναμένεται να περιορίσει σημαντικά τη δυσοσμία που αναδυόταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από το κουβούκλιο του αντλιοστασίου σε κεντρικό σημείο του δρόμου της περιοχής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εφημερίδας εκ μέρους του πολιτικού προϊσταμένου της ΔΕΥΑΣ, Δομένικου Σαγκινέτου πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης του δικτύου του αντλιοστασίου που εφοδιάζει με νερό τον βιολογικό, οι οποίες εστιάζουν αφενός, στη βελτίωση της διαδικασίας κι αφετέρου, στον περιορισμό της ενοχλητικής δυσοσμίας που είχε παρατηρηθεί και είχε επισημανθεί επανειλημμένως και από την πλευρά των μόνιμων κατοίκων.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε, το εν λόγω έργο είχε ξεκινήσει από πέρυσι ενώ αυτές τις ημέρες επιχειρείται η ολοκλήρωσή του με το μηχάνημα έργου να παραμένει στο σημείο των εργασιών.

Πρόκειται για μία σημαντική ενέργεια η οποία έρχεται να ανακουφίσει ως ένα βαθμό μία δυσάρεστη καθημερινότητα των κατοίκων.