Πληθαίνει ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον τελωνειακό περίβολο στη θέση Νησάκι

“Εστία” λαμαρίνας

Την πλέον αποκρουστική εικόνα έχει αποκτήσει ο χώρος του τελωνειακού περιβόλου στη θέση “Νησάκι” με τον αριθμό των εγκαταλελειμμένων οχημάτων να αυξάνεται σημαντικά, καθιστώντας τον μία εστία... λαμαρίνας.

Όπως έχει διαπιστωθεί και παρουσιάζεται μέσω του σχετικού φωτογραφικού υλικού, καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών η συστηματική χρήση του εν λόγω χώρου από ιδιοκτήτες οχημάτων τα περισσότερα εκ των οποίων οι ίδιοι έχουν θέσει εκτός λειτουργίας, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς έχουν μετατρέψει το σημείο σε parking για άχρηστα οχήματα. Οι καταστροφές και οι ζημιές που αυτά φέρουν δε στις επιφάνειές τους, καθώς και η απουσία των πινακίδων τους, αν και προδίδουν την πολύμηνη ή και πολυετή παραμονή τους στο συγκεκριμένο σημείο, φαίνεται να μην συγκινούν τους αρμοδίους, οι οποίοι θα όφειλαν να ενεργήσουν καταλλήλως για την απαλλαγή του χώρου από αυτά μέσω της απομάκρυνσής τους.

Πέραν του ότι ο αριθμός τους αυξάνεται σταδιακά με αποτέλεσμα ο διαθέσιμος αλλά κι ελεγχόμενος χώρος να περιορίζεται σημαντικά, καθίσταται οφθαλμοφανής η αντιαισθητική εικόνα