Η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε Σύρο και Ν. Αιγαίο στον διευθυντή της ΔΕΥΑΣ

  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2016 - 16:02

Την  22-09-2016 επισκέφθηκε την Υπηρεσία μας, ο Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.Σ) Κος Γεώργιος Βακόνδιος, όπου πραγματοποίησε  εποικοδομητική συνάντηση με τον Διοικητή  της  Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Κο Άγγελο Τριπολιτσιώτη   με  κύριο Θέμα "Την συνεργασία των  εμπλεκόμενων υπηρεσιών κατά την τρέχουσα Αντιπυρική περίοδο". Στην συνάντηση  παρευρέθηκε και ο Διοικητής της Π.Υ Ερμούπολης Επιπυραγός Παναγιώτης Μαυραγάνης   καθώς και η  Κα Πρίντεζη Μαρία.
Συζητήθηκαν διεξοδικά  από  τους παρευρισκομένους  επιμέρους θέματα που αφορούν την δυνατότητα  της  συνεχόμενης παροχής νερού από την (Δ.Ε.Υ.Α.Σ)  στα πυροσβεστικά οχήματα, στις περιπτώσεις  εκδήλωσης  πυρκαγιών καθώς επίσης και στην αναβάθμιση των πυροσβεστικών κρουνών όπου κριθεί αναγκαίο μετά από τον λεπτομερή έλεγχο που θα γίνει από οριζόμενες επιτροπές που θα ορισθούν από κοινού.
Επιπρόσθετος συμφωνηθήκαν από τα δύο μέρη  για την αναγκαιότητα όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζει η συμπλεγματική Νησιωτική περιοχή του Ν. Κυκλάδων, καθώς και οι ανάγκες που προκύπτουν ανά περίπτωση προκειμένου να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο, η προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων των Νησιών από τον επιχειρησιακό βραχίονα της Γ.Γ.Π.Π. που είναι το Πυροσβεστικό Σώμα.