Στη Σύρο η 68η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Θερμό καλωσόρισμα της Προσκοπικής Οικογένειας

  • Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2016 - 12:43

Εγκάρδιο κι αδελφικό καλωσόρισμα επεφύλαξε η ομάδα υποδοχής των Προσκόπων στη Σύρο με επικεφαλής τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Κυκλάδων, Σωτήριο Φραγκίδη προς το σύνολο των μελών της Προσκοπικής “οικογένειας” που αφίχθησαν σήμερα το πρωί στο νησί, από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της πραγματοποίηση της 68ης Συνάντησης Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους.

Μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι της Ερμούπολης και την αποβίβασή τους, μετακινήθηκαν στον Επιβατικό Σταθμό προκειμένου να απολαύσουν ένα λιτό κέρασμα, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και να πάρουν την απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με την αγορά της Σύρου και τις επιλογές για την πραγματοποίηση του μεσημεριανού γεύματός τους, καθώς και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Στον χώρο του Επιβατικού Σταθμού υπήρξε μία συνοπτική παρουσίαση φωτογραφικού υλικού και στοιχείων για την ιστορία των 100 ετών και την πορεία του Προσκοπισμού στη Σύρο ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν και δώρα.

Η 68η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα για το τρέχον διήμερο το οποίο ακολουθεί στο επισυναπτόμενο έγγραφο. Τονίζεται πως, οι συμμετέχοντες - προσκεκλημένοι είναι περίπου 130 άτομα.

Σχετικά αρχεία: