Άμεσες οι ενέργειες των αρμοδίων μετά τη γνωστοποίηση της κατάστασης στην οποία είχαν περιέλθει, ενόψει δε και της επιδείνωσης του καιρού

Σταδιακή απόφραξη φρεατίων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού των φρεατίων από τα οποία απορροφάται η βροχή κατά τη χειμερινή περίοδο, με την εικόνα τους σταδιακά να αποκαθίσταται ενόψει και της επιδείνωσης του καιρού το προσεχές χρονικό διάστημα.

Την κατάσταση στην οποία αυτά είχαν περιέλθει είχε αποτυπώσει κι αναδείξει η εφημερίδα προ ημερών, με αφορμή τα γνωστά προβλήματα μη ομαλής απορροής των όμβριων υδάτων που παρατηρούνται και απασχολούν έντονα, κάθε φορά που αυτά είχαν “μπουκώσει” από διάφορα απορρίμματα, φύλλα καθώς και κλαδιά.

Ενδεικτικό σημείο στο οποίο καταγράφεται το μεγάλο πρόβλημα κάθε χρόνο και μάλιστα με την “άφιξη” των πρώτων βροχών, αποτελεί η κεντρική οδός που οδηγεί προς την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, με αρκετά φρεάτια κατά μήκος της, να έχουν καθαριστεί ήδη.

Συνεργεία του Δήμου και συγκεκριμένα οι εργάτες συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την απόφραξη αυτών, προειδοποιώντας μάλιστα με κατάλληλη σήμανση τους διερχόμενους οδηγούς, καθώς απαιτείται από μέρους τους αυξημένη προσοχή.

 

 

 

Ετικέτες: