Κατώτερη των περιστάσεων συντήρηση

Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί στο δημοτικό χώρο στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας», ο οποίος παρά την ευρεία χρήση του, παραμένει ασυντήρητος επί σειρά ετών.

Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί, που αναγκάζονται να παρατηρήσουν τις εκτεταμένες φθορές του μικρού δρόμου που συνδέει την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου με το δημοτικό χώρο στάθμευσης, έναντι του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, εντός του Αθλητικού Κέντρου «Δημήτριος Βικέλας», δεδομένου, ότι με τις πρόσφατες, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των έργων στην κεντρική οδό, τα οχήματα κατευθύνονται από την περιοχή ΜΕΤΚΑ, χρησιμοποιώντας τον, προκειμένου να ξαναβγούν στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, οι συχνοί επισκέπτες του ΑΚΔΒ, είτε πρόκειται για φιλάθλους, που παρακολουθούν τους αγώνες βόλεϊ του Α.Ο. Φοίνικα στην Β’ κλειστή αίθουσα του Γυμναστηρίου, είτε για γονείς, που αφήνουν τα παιδιά τους, είτε για αθλητές, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, γνωρίζουν από «πρώτο χέρι» την κατάσταση που επικρατεί.

Ασυντήρητο οδόστρωμα, με εμφανείς και επικίνδυνες, κυρίως για δίκυκλα, λακκούβες, σε σημεία που έχει αποκολληθεί η άσφαλτος και παράλληλα, μία εικόνα «σκουπιδότοπου», στις άκρες του.

Δεδομένου, ότι πρόκειται για μία αρτηρία, η οποία εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό οδηγών, που μεταβαίνουν στο ΑΚΔΒ, τόσο για αθλητικές δραστηριότητες, όσο και για την εύρεση χώρου στάθμευσης, καθώς και επισκεπτών του νησιού, αθλητών και μη, που προσελκύουν οι αγώνες της Β’ κλειστής αίθουσας και όχι μόνο, κρίνεται απαραίτητη η στοιχειώδης επισκευή και συντήρηση του δρόμου.