Μουσική βραδιά αγάπης από τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη

Μια μεγάλη αγκαλιά προσφοράς και αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αγάπη και την υποστήριξή μας, προσέφεραν απλόχερα ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου και η ασφαλιστική εταιρεία City Insurance, Χρυσός Χορηγός της ομάδας.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου και Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Πολυχώρο «Νεράιδα» με τη συμμετοχή τριών Συριανών μουσικών σχημάτων.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους «All Time Classic» (Ελπίδα Γαδ, Κλέαρχο Καραγιαννίδη, Βαγγέλη Αραγιάννη, Ζαννή Μαραγκό, Γιάννη Ρούσσο, Λένα Χατζηγρηγορίου), τη «Λαϊκή Ορχήστρα Σύρου» (Αργυρώ Πανταζή, Αντώνης Μαραγκός, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, Ισίδωρος Ρούσσος, Πέτρος Βαρθαλίτης, Σάκης Κοτσαρίνης και Λευτέρης Βαρθαλίτης) και τις «Νεανικές Μελωδίες και Όχι Μόνο» με τους Λίνα Παπαεμμανουήλ, Γιώργο Λουδάρο, Ιωσήφ Ρούσσο, Θεόφιλο Ρείση, Νίκο Ρούσσο και Κώστα Βόικο).

Στήριξη των Νικητών της ζωής

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Φοίνικα ευχαρίστησε τον Χρυσό Χορηγό για την στήριξη που από φέτος παρέχει στην ομάδα και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα και αγόρασαν εισιτήρια.  

Στη συνέχεια διάβασε μήνυμα του αντιπρόσωπου της City Insurance στην Ελλάδα κ. Νίκου Μπουργαζά ο οποίος διαβεβαίωσε για την πρόθεση της εταιρείας να στηρίξει κι άλλες εκδηλώσεις ανακούφισης ευπαθών ομάδων. «Η City Insurance πιστή στις δεσμεύσεις της από την αρχή της συνεργασίας με την ομάδα του Φοίνικα συμμετέχει ενεργά και με περίσσια χαρά σε αυτή την πρωτοβουλία. Με αρχές και ιδεώδη που ξεφεύγουν από το στενό επιχειρηματικό προφίλ η εταιρεία μας από συστάσεως είναι επικεντρωμένη στην προστασία του ανθρώπου και την κάλυψη των αναγκών του» υπογράμμισε ο κ. Μπουργαζάς. Επιπλέον τόνισε ότι, το έργο των δύο τοπικών συλλόγων θα πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για όλους μας να προσπαθούμε αδιάκοπα να βρισκόμαστε κοντά σε αυτούς που δοκιμάζονται και μας έχουν πραγματικά ανάγκη. «Οι δύο αυτοί σύλλογοι στηρίζουν τους νικητές της ΖΩΗΣ και για αυτό αξίζει να στήσουμε δίπλα τους την πιο δυνατή κερκίδα» κατέληξε ο αντιπρόσωπος της City Insurance στην Ελλάδα, ευχόμενος σε όλους καλή υγεία και καλές γιορτές.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλάδων Λίτσα Μπάιλα και η εκπρόσωπος της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σπεράντζα Δουράτσου, οι οποίες ευχαρίστησαν τον Φοίνικα Σύρου για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία που κάνει πράξη την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.