Αφαίρεση των εύκαμπτων κολωνακίων στο “Νησάκι” με απόφαση Λιμενικού Ταμείου Σύρου

Προσωρινή απομάκρυνση

  • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, 2016 - 06:14

Στη διάθεση των οδηγών οχημάτων αφήνεται προσωρινά ο χώρος στη θέση “Νησάκι” στον οποίο μέχρι χθες το πρωί υπήρχαν τα πλαστικά εμπόδια για τη στάθμευση μόνο των δικύκλων, καθώς με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, απομακρύνονται τα εύκαμπτα κολωνάκια για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Όπως διευκρινίζει η διοίκηση αφορά σε μία απόφαση ολιγοήμερου χαρακτήρα για την εξυπηρέτηση της αυξημένης εμπορικής κίνησης στο κέντρο της πόλης.

Απόφαση ολιγοήμερου χαρακτήρα

Αυτούσια η ανακοίνωση της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, έχει ως ακολούθως: “Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και των επισκεπτών του νησιού, ενόψει των εορτών και της αναμενόμενης αυξημένης εμπορικής κίνησης, η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικό Ταμείου Σύρου αποφάσισε την απομάκρυνση των εύκαμπτων κολωνακιων στην περιοχή «Νησάκι», προκειμένου να εξασφαλισθούν περισσότερες θέσεις στάθμευσης Ι.Χ. οχημάτων. Σας ενημερώνουμε ότι το μέτρο είναι προσωρινό, καθώς θα πραγματοποιηθεί επανατοποθέτησή τους κατά τη θερινή περίοδο”.

 

Ετικέτες: