Κλάδεμα των δέντρων που γειτνιάζουν με την αυλή Παιδικού Σταθμού της Ερμούπολης για την ασφάλεια των μικρών παιδιών

Επιβεβλημένες εργασίες

Σε μία άκρως σημαντική κι επιβεβλημένη ενέργεια προχώρησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης για την ασφάλεια των μικρών παιδιών που φοιτούν καθημερινά στον Παιδικό Σταθμό της Ερμούπολης, πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου, η οποία εστιάζει στην ασφάλειά τους.

Συγκεκριμένα, εργάτες από το αρμόδιο τμήμα μικρών έργων προχώρησαν σε κλάδεμα των μεγάλων δέντρων που βρίσκονται στον αύλειο χώρο που γειτνιάζει με τον χώρο αναψυχής και την αυλή του Παιδικού Σταθμού, προκειμένου αφενός, να καθαριστεί το εν λόγω τμήμα κι αφετέρου, να αποφευχθεί ενδεχόμενο ατύχημα, από την πτώση κλαδιών, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η κάκιστη εικόνα που παρουσίαζε ο συγκεκριμένος χώρος που περιβάλλει την αίθουσα από την οποία προσφέρονται τα πακέτα σε άπορους συμπολίτες μας εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων του ΙΚΑ Κυκλάδων, είχε στηλιτευθεί έντονα από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κατά το παρελθόν, σε μία προσπάθεια να ενεργοποιήσουν τη δημοτική πλευρά προς την κατεύθυνση φροντίδας του, για το καλό και την προάσπιση των παιδιών τους.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο όγκος των σημαντικών εργασιών έχει ολοκληρωθεί, με τον συγκεκριμένο χώρο να παρουσιάζει σαφώς βελτιωμένη εικόνα.