Κλάδεμα δέντρων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα

Εντατικοί καθαρισμοί

Στο κλάδεμα των δέντρων της οδού Γεωργίου Παπανδρέου στην Ερμούπολη προχώρησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου , στο πλαίσιο της συντήρησης πρασίνου που πραγματοποιεί από την αρχή του νέου έτους.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μάριο Βουτσίνο, γίνονται μικρά και μεγάλα κλαδέματα σε όλες τις περιοχές της Σύρου με στόχο τόσο την υγεία των δέντρων αλλά και την ασφάλεια των πολιτών. Σημειώνεται μάλιστα ότι η λίστα των αναγκών που καταγράφεται από τους ειδικούς της υπηρεσίας Καθαριότητας είναι ιδιαιτέρως μεγάλη.

«Είναι γεγονός ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε κάνει πάρα πολλά κλαδέματα κι αυτό έγινε κατόπιν υποδείξεως των ειδικών που βρίσκονται σε αυτή τη θέση πριν από εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά. Απαντώντας στα  επικριτικά σχόλια για τα «γενναία» κλαδέματα που πραγματοποίησε ο Δήμος τα τελευταία 2,5 χρόνια ο κ. Βουτσίνος τόνισε πως κανένα από αυτά δεν απέβη μοιραίο για τα δέντρα. «Ούτε ένα ξεράθηκε, ούτε ένα καταστράφηκε», τόνισε, καθιστώντας γνωστό ότι ο καθαρισμός στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ήταν ένας μόνο από τους πολλούς καθαρισμούς που πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στον χρόνο.