Φωτογραφικό υλικό από τον απόπλου του Blue Star 1 και του Blue Star Naxos στο λιμάνι της Σύρου

Ο καλύτερος επίλογος μιας επιτυχημένης περιόδου

  • Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2017 - 14:41

Σπάνιες και όμορφες εικόνες που αποτέλεσαν τον επίλογο της επιτυχημένης πασχαλινής περιόδου στο νησί της Σύρου, θαύμασαν το απόγευμα της Τρίτης όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο λιμάνι της Ερμούπολης ή να παρακολουθήσουν από ψηλά τον ταυτόχρονο κατάπλου και απόπλου δύο πλοίων της Blue Star Ferries.

Λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, υψηλός ήταν ο αριθμός των έκτακτων ακτοπλοϊκών δρομολογίων που εκτελέστηκαν στα νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ αυτών και η Σύρος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου κύματος επισκεπτών.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 3, κατέπλευσαν στο λιμάνι της Ερμούπολης, το Blue Star 1 και το Blue Star Naxos, με μικρή χρονική απόσταση το ένα από το άλλο.

Αμέσως μετά την προγραμματισμένη αναχώρηση, ο καπετάνιος Ηλίας Βερβενιώτης ζήτησε την άδεια το Blue Star Naxos να ακολουθήσει το Blue Star 1, το οποίο προπορευόταν. Τα δύο πλοία συναντήθηκαν και ταξίδεψαν στιγμιαία σε απόσταση αναπνοής, προκαλώντας ενθουσιασμό και χαμόγελα σε εκείνους που παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.