Παρέμβαση της μείζονος αντιπολίτευσης για την αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών σε mini bus του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ελαστικά “γυαλί”

Σε δημόσια παρέμβαση σχετικά με το σοβαρό θέμα της φθοράς ελαστικών σε mini bus του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης προχώρησε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου η Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για την αντικατάστασή τους.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας “Σύρος, ένα βήμα μπροστά”, Ανδρέας Γιαλόγλου καταθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό στο προεδρείο προκειμένου να τεκμηριώσει τη δημόσια αναφορά του, έκανε λόγο για “ελαστικά – γυαλί” με σκοπό να καταδείξει το μέγεθος της φθοράς που παρουσιάζουν κάποια από τα λάστιχα των μικρο-λεωφορείων. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε, η κατάστασή τους προδίδει την αδράνεια εκ μέρους των αρμοδίων σχετικά με την “απαίτηση” αντικατάστασής τους, γεγονός που υπογραμμίζει παράλληλα, τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε επίπεδο ασφαλούς μετακίνησης των δημοτών.

Θα πρέπει να επισημανθεί δε, πως, πρόκειται για mini bus το οποίο πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας, από τα οποία εξυπηρετείται μεγάλος αριθμός δημοτών, ενώ επιπρόσθετα, ηπιότερη φθορά – δια γυμνού οφθαλμού - διαπιστώνεται και σε άλλα ελαστικά mini bus, το οποίο επίσης εξυπηρετεί καθημερινές γραμμές.

Απαίτηση του κ. Γιαλόγλου και των μελών της παράταξής του αποτελεί η άμεση αντικατάστασή τους, προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής μεταφορά των επιβατών.