Πεζοπορία με τον Χ.Ο. Νάουσας στη διαδρομή Αμπελάς - Μώλος

  • Τρίτη, 9 Μαΐου, 2017 - 13:00

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 το τμήμα πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στη διαδρομή Αμπελάς - Μώλος (μήκος διαδρομής:7 χιλιόμετρα, διάρκεια: 2 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μικρός).

Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο Μώλος και συγκεκριμένα ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στην εκκλησία που βρίσκεται στη στροφή προς Καλόγερο, όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν τα

μισά αυτοκίνητα, με ώρα συνάντησης τις 10:15 π.μ. Με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούμε στο χώρο στάθμευσης στο λιμανάκι του Αμπελά. Η συνάντηση εκεί θα γίνει στις 10:30 π.μ. και η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 10:45. Αρχηγός της πεζοπορίας θα είναι η κα Μαρία Περαντινού.

Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email 268anthe@gmail.com.

Ετικέτες: