Πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας

  • Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2016 - 12:10

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για αυτό το μήνα, στη διαδρομή Λεύκες - Λαγκάδα - Άσπρο Χωριό (διάρκεια: 3 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μικρός).

Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού, όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν τα μισά αυτοκίνητα, με ώρα συνάντησης τις 09:45 π.μ. Με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούμε στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών. Η συνάντηση εκεί θα γίνει στις 10:15 π.μ. και η πεζοπορία θα ξεκινήσει στις 10:30. Αρχηγός της πεζοπορίας θα είναι η κυρία Μαρία Περαντινού.

Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email 268anthe@gmail.com.