Μύκονος, Πάρος και Σέριφος στην “ατζέντα” του αστυνομικού ρεπορτάζ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις

Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη απασχόληση νεαρών στις Κυκλάδες

Αυξημένα είναι τα περιστατικά των συλλήψεων τη θερινή περίοδο στις Κυκλάδες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.

Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μία σειρά από συλλήψεις σε πολλά νησιά με αφορμή πλήθος παραβάσεων. Αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκεται η Σέριφος, η Πάρος και η Μύκονος για διαφορετικούς λόγους.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Αναλυτικότερα, στο γειτονικό νησί της Πάρου, πριν από τρεις ημέρες συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού ένας 32χρονος υπήκοος Κολομβίας, καθώς στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25,9 γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Κλοπή σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα

Στη Μύκονο, οι αστυνομικοί του νησιού διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη που έκλεψε ενοικιαζόμενη κατοικία. Συγκεκριμένα, πριν από τέσσερις ημέρες, το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, πως άγνωστος άνδρας παραβίασε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα των ενοίκων. Η προσπάθεια της αστυνομικής Αρχής για τον εντοπισμό του δράστη και τη σύλληψή του συνεχίζεται.

Παράνομη απασχόληση

Παράλληλα, την ίδια ημέρα στη Σέριφο, συνελήφθη ένας 49χρονος ημεδαπός γιατί απασχολούσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τρεις ημεδαπούς ηλικίας 17, 18 και 21 ετών, οι όποιοι στερούνταν κατά περίπτωση βιβλιάριο υγείας και άδειες εργασίας από την αρμόδια Αρχή. Επιπλέον ο 49χρονος κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου αρνήθηκε να επιδείξει την κατάσταση εργασίας προσωπικού καθώς και το βιβλιάριο υγείας του.