Επίθεση σε αστυνομικούς έξω από νυχτερινό μπαρ στη Σύρο (φώτο)

  • Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2015 - 12:29

Αστυνομικούς που κλήθηκαν χθες το βράδυ σε νυχτερινό μπαρ της Ερμούπολης προκειμένου να θέσουν τέλος σε καβγά που είχε ξεσπάσει, χτύπησαν δύο νεαροί άνδρες στη Σύρο.

Σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση της εφημερίδας, πρόκειται για δύο πρόσωπα γνωστά στις αστυνομικές αρχές του τόπου, τα οποία έχουν απασχολήσει έντονα και ποικιλοτρόπως την Αστυνομία ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, ο ιδιοκτήτης του μπαρ ζήτησε τη συνδρομή αστυνομικών, προκειμένου να σταματήσει η αντιπαράθεση που είχε προκληθεί από τους δύο ταραχοποιούς, οι οποίοι εν τέλει, συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που επέδειξαν και τις χειροδικίες στις οποίες προέβησαν, με επίθεση στους δύο αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αστυνομικοί αφού συνέλαβαν τα δύο πρόσωπα, μετέβησαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν για ακόμη μία φορά ελεύθεροι. 

Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στις 14-4-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης δυο ημεδαποί ηλικίας 39 και 35 ετών, γιατί επιτέθηκαν και χτύπησαν με τα χέρια τους αστυνομικούς που μετέβησαν σε μπαρ, κατόπιν επεισοδίου που είχαν προκαλέσει, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψή τους.