Τροχαίο στην παραλιακή οδό της Ερμούπολης

  • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, 2015 - 22:00

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο δίκυκλα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην παραλιακή οδό της Ερμούπολης, όταν οι επιβαίνοντες οδηγοί έχασαν τον έλεγχο σε στροφή του δρόμου περίπου στο ύψος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας, οι επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν δεδομένου ότι δεν είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα δύο δίκυκλα.

Αν και η διάθεση της παραλιακής οδού προς χρήση από τους κατοίκους του νησιού συνοδεύτηκε με σαφείς οδηγίες εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, μεταξύ των οποίων υπήρχε η επισήμανση να μην σταθμεύουν οχήματα κατά μήκος του δρόμου, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφοριακή ροή, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχουν οι διαγραμμίσεις και ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης, ως φαίνεται αυτή η παράκληση δεν έχει εισακουστεί, με τους οδηγούς να συναντούν πολλά οχήματα σαν εμπόδια.

Χρήσιμο για όλους θα είναι να διευκολύνουμε την κυκλοφορία των οδηγών οχημάτων και δικύκλων, αποφεύγοντας την παράνομη στάθμευση γενικώς, πόσο μάλλον τη στάθμευση επάνω σε στροφές.