Δεύτερη μηχανική βλάβη "έστειλε" το «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» στο λιμάνι της Σύρου

Στο λιμάνι της Σύρου βρέθηκε εκτάκτως το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος», το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από νέα μηχανική βλάβη που υπέστη, ενόσω πραγματοποιούσε το δρομολόγιό του για Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο πλοίο, είχε υποστεί μηχανική βλάβη ξανά μόλις πριν από λίγες ώρες, λίγα λεπτά αφότου απέπλευσε, με 314 επιβάτες, 76 άτομα πλήρωμα, όπως και 44 Ι.Χ. αυτοκίνητα από το λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο και επέστρεψε για την άμεση επιδιώρθωσή της.

Ενώ αρχικά, τα προβλήματα φάνηκαν να έχουν ξεπεραστεί και καθώς το «Νήσος Ρόδος» είχε αναχωρήσει λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, προκειμένου να εκτελέσει το δρομολόγιο Σάμος, Χίος, Μυτιλήνη, το πλοίο παρουσίασε ξανά μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα, να προσεγγίσει αναγκαστικά στο λιμάνι της Σύρου.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο πλοίο και η ταλαιπωρία των οποίων φαίνεται να είναι ατελείωτη, θα προωθηθούν προς τους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιβάτες έχουν προορισμό τη Σάμο, θα αναχωρήσουν στις 20.15 με το πλοίο «Νήσος Μύκονος», ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη, θα προωθηθούν, γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα, μέσω του ΕΓ/ΟΓ «ΑΡΙΑΔΝΗ», το οποίο θα πραγματοποιήσει το έκτακτο δρομολόγιο.